Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
NUJNO
Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Aja, naj še omenim, da vmes igrajo violine. Ful znan komad, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Aja, naj še omenim, da vmes igrajo violine. Ful znan komad, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
dolce_chicco napisal/-a:NUJNO
http://www.lyrics.com/search.php?keywor ... e&what=all
če ti bo tole kej pomagal....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
^^ Tega sem tudi jaz zasledila, pa ni pravi (je pa lep).
Od tistih naslovov in izvajalcev pa sem iskala par strani, kjer je bilo not in love še v takem zaporedju kot je v tistem komadu, a neuspešno. Ta, ki ga jaz iščem, je bolj poskočen komad.
Od tistih naslovov in izvajalcev pa sem iskala par strani, kjer je bilo not in love še v takem zaporedju kot je v tistem komadu, a neuspešno. Ta, ki ga jaz iščem, je bolj poskočen komad.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
če ti kej pomaga.. na linku so naslovi komadov iz 90tih ki vsebujejo violino.. besedila je pa premalo, da bi po tem loh najdla.. se še kaj spomneš?
http://www.sheetmusicplus.com/title/4912978
http://www.sheetmusicplus.com/title/4912978
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Žal ne vem nič več od tega dela besedila. Poje moški, je pa bolj rock komad, ni balada. Sem prepričana, da vas je večina tukaj gor že slišalo ta komad... Stil komada me spominja na The Verve in Simple Minds, a niso nobeni od teh.
-
Res je tak splošn del besedila, da je groza
če najdem kaj koristnega, ti povem..
če najdem kaj koristnega, ti povem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Vem ja... Vsako drugo besedilo vsebuje to frazo. Hvala vseeno, če pa kdo slučajno pogrunta kateri komad bi lahko bil - let me know!
-
A so mrbit Talking Heads? Al pa priredba od skupine The Toadies.. Not in love? Komad je precej poskočen =)
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Niso, te so bolj v drugo rock smer... ne znam razložit. Tisti komad je pa rock, a hkrati senzualen.
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
Gramophonedzie - Why Don' t You
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
jaz pa iščem naslov pesmi, ki jo poje neka punca pa se je dosti vrtela kako leto nazaj ali še malo več...je pa angleška pesem
spomnim se pa samo da je v videospotu samo hodila pa se je za najo spreminjalo vse pa črnobelo postajalo
več pa ne vem
spomnim se pa samo da je v videospotu samo hodila pa se je za najo spreminjalo vse pa črnobelo postajalo
več pa ne vem
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
mala-anchy napisal/-a:jaz pa iščem naslov pesmi, ki jo poje neka punca pa se je dosti vrtela kako leto nazaj ali še malo več...je pa angleška pesem
več pa ne vem
Ne vem zakaj se meni zdi, da je to Lily Allen? Nikjer ne najdem spota. Ti mal poglej na youtube, če je ona.
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
jaz sem bila tudi 100% da je Lilly Allen, samo res nikjer nisem najdla spota...cel YouTube preiskala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov