Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
*mala* napisal/-a:sunset21 napisal/-a:madona, pesemca mi ne gre iz glave..v besedilu pa pojejo npr. dneve..mondey, tuesday..kdo zavraga poje?
Mogoče Black Eyes Peas- I gotta feeling?
yea, to bo prava. hvala.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
pesem je angleška, poje jo ženska, skos se vrti po radijih, ampak ker je moja angleščina tok slaba, sem si zapomnila samo, ko v refrenu zapoje, (napisala boo piši kao govoriš, ker še 1x ponavljam, da o angleščini pojma nimam) so hivi gov...to je vse kar veem, upam da nebom s tem pristala v temi najbolj smešne izjave:D
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
depeche mode, sliš se tako kot dobr počasen sex, zaustavi... pa spet pospeši... in spet zaustavi... en remix je... 2000 neki... video je... koncert na nekem majhnem stageu... folk okrog groova... gahan ma belo majčko brez rokavov...mogoče free love nek remix... nisem siguren... ne najdem na youtube
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
electra* napisal/-a:pesem je angleška, poje jo ženska, skos se vrti po radijih, ampak ker je moja angleščina tok slaba, sem si zapomnila samo, ko v refrenu zapoje, (napisala boo piši kao govoriš, ker še 1x ponavljam, da o angleščini pojma nimam) so hivi gov...to je vse kar veem, upam da nebom s tem pristala v temi najbolj smešne izjave:D
Marit Larsen - If A Song Could Get Me You
Use your head and follow your heart.
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
joy23 napisal/-a:electra* napisal/-a:pesem je angleška, poje jo ženska, skos se vrti po radijih, ampak ker je moja angleščina tok slaba, sem si zapomnila samo, ko v refrenu zapoje, (napisala boo piši kao govoriš, ker še 1x ponavljam, da o angleščini pojma nimam) so hivi gov...to je vse kar veem, upam da nebom s tem pristala v temi najbolj smešne izjave:D
Marit Larsen - If A Song Could Get Me You
se mi zdi, da bo kr prava tale pesmca, a ne electra
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
NUJNO
Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Ful znan, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Ful znan, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]