Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
oooo joy23 ti si supeer!! b4-4 mislim (vsaj zdi se mi no) Ne se hecat ej hahaha...
Niso ravno takšni kot sem si jih predstavljala (najstniška leta delajo svoje haha)... Sem pa našla en posnetek ko so takšni kot sem jih opisala (skoraj...blond ravno niso haha ) Pojejo pa res zlo lepo
http://www.youtube.com/watch?v=O-gWlAQRsw4
Hvala
Niso ravno takšni kot sem si jih predstavljala (najstniška leta delajo svoje haha)... Sem pa našla en posnetek ko so takšni kot sem jih opisala (skoraj...blond ravno niso haha ) Pojejo pa res zlo lepo
http://www.youtube.com/watch?v=O-gWlAQRsw4
Hvala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
A mogoče ve kdo kako se imenuje pesem, ki jo zdaj ful vrtijo po klubih (na radiju je še nisem slišala).... besedilo ni nič drugega kot pa en stavek z besedo motherfucker ( ).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
sirova štručka napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=czrDVPogF28&feature=related tale?
jaaaaa, hvala
I walk these roads with grace
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Ponovno
včeraj sem slišala en hrvaški komad, pa sem si hotla zapisat delček besedila, potem pa je je blo konec in nisem uspela..poje ženske v stilu maja suput, danijela... vem pa samo da zapoje v refrenu: TI BI SVE in TI BI ME/SVE PUSTIJO....
vem jaa, nisem kaj dosti povedala, ampak če bi slučajno kera/keri vedel, bi bla vesela zelo:D ajaa pesem pa ni ne balada pa tudi ne neka divja;)[/b]
včeraj sem slišala en hrvaški komad, pa sem si hotla zapisat delček besedila, potem pa je je blo konec in nisem uspela..poje ženske v stilu maja suput, danijela... vem pa samo da zapoje v refrenu: TI BI SVE in TI BI ME/SVE PUSTIJO....
vem jaa, nisem kaj dosti povedala, ampak če bi slučajno kera/keri vedel, bi bla vesela zelo:D ajaa pesem pa ni ne balada pa tudi ne neka divja;)[/b]
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sunset21 napisal/-a:madona, pesemca mi ne gre iz glave..v besedilu pa pojejo npr. dneve..mondey, tuesday..kdo zavraga poje?
Mogoče Black Eyes Peas- I gotta feeling?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov