Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Zanima me izvajalec komada, pesem je hrvaška, mislim da je naslov Ti, v videospotu pevec igra na klavir-mislim da je posnetek nekega koncerta, pesem je balada,ni pa to toni cetinski ki ma prav tako komad ti-ki je sicer bolj poskočeen, ampak bi pa lahko bil peveec podoben tonyu,vsaj njegovemu glasu...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nek house/techno komad, k je bil pred kratkim fuul popularen(je bil skoz na mtvju hehe), en tip poje.. vedno začne z If i.. pam pam PAM PAM PAM papapa pam pam pam pam pam videospot je tak, da je zima pa sneg in temen video, pa fantek en hod po snegu z medvedkom..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
COME ON NO! Zdj sm ponovno komad slišala v X factor-6 sezona, prva epizoda..pa tud ne najdm soundtracka
It was forever..but it didnt last long..
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
electra* napisal/-a:Zanima me izvajalec komada, pesem je hrvaška, mislim da je naslov Ti, v videospotu pevec igra na klavir-mislim da je posnetek nekega koncerta, pesem je balada,ni pa to toni cetinski ki ma prav tako komad ti-ki je sicer bolj poskočeen, ampak bi pa lahko bil peveec podoben tonyu,vsaj njegovemu glasu...
Mogoče je ta: Odjednom ti Massimo&Meritas
Mi je padlo na pamet, upam da je tapravi
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
A ve kdo kater komad je pr 4.40 min? Nikjer ne piše nč.
house remix
house remix
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
*Gaja* napisal/-a:A ve kdo kater komad je pr 4.40 min? Nikjer ne piše nč.
house remix
1. Daft Punk - Make Love (Da Fresh rmx)
2. The Prodigy - Omen (Dean Newton Remix)
3. Dj Mind - Sin Salida (David Tort Remix)
Pise pod Info, prej tega nisem opazil.
Gone
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Prih teh remixih pa nič ne piše... a ve kdo naslov tega komada pri 4:05??
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
^^ Joj 1000x ti hvala, sem že pod lyrics iskala pa nisem našla!
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
meni se bo zmešalo, ker mi že dva dni gre po glavi en in isti komad, pa ne vem ne naslova ne izvajalca. je španski, poje pa ga moški.. je znan, po radiu je tudi že biu . prebrstala sem celi net in nikakor ne najdem
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Verjetno bi pomagalo, če bi nam pomagala s malce besedila ker španskih pevcev je kar precej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
ne znam pisati v španščini, je enako kot bi mogla napisat nekaj v kitajščini hmm.. mislim da je izvajalec na m....
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov