najljubša radijska postaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana Šmartno
fashion.freak napisal/-a:Radio SI (y) od moderatorjev do glasbe, ubistvo v vsem zmagajo
Agree! Se podpišem miljonkrat. Od nagradnih iger in glasbenih želj, pa do slovenske muske in zakon moderatorjev. Ena a.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Študent
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Dioniz napisal/-a:Lucia Klasinc napisal/-a:Radio Center
oprosti samo bol gnilo centralisticno naravnan radio za Mariborsko regijo ta radio Center ne bi mogo bit. Jaz sem ga enkrat mogo "pod prislilo" poslusat en teden pa sem na koncu pristal s slusalkami v usesih. Polek res neposrecenega nacina moderiranja je tud miks muzike neposrecen in v teh pogledih ga radio 1 pa City povozita na celi crti. Polek tega pa je City se hudo lokal patriotski in to mi je vsec.
lol ... kot da je neka huda razlika med radio centrom in radio city ... oboje je enak poden od podna in oba mi delujeta, kakor da imasta za edini cilj poneumljat ljudi z kvazi glasbenimi hiti, ki so jih potegnili iz naftalina.
kar se mojga izbora tiče, bi izpostavila fm4
in internetni (d'n'b) radio: http://www.bassdrive.com/v2/
...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Radio Hit, vendar imam samo možnost gledanja Budilke na Tv Piki, ker v naš konec pač ne lovi.
Sicer pa Radio 1 se mi zdi, da kr ene in iste komade lajnajo, Radio Krka pa tud ponavljajo komade, sam večinoma starejše...všeč mi je samo kadar vodi Robi.
Sicer pa Radio 1 se mi zdi, da kr ene in iste komade lajnajo, Radio Krka pa tud ponavljajo komade, sam večinoma starejše...všeč mi je samo kadar vodi Robi.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
Radio Laser
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov