Najboljša darila/Najslabša darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ste kdaj dobili darilo ki vam je blo blaaaazno všeč ali pa bi ga najrajš zabrisal v tistga ki vam ga je kupu, tok vam je blo bedno? No, zdaj lahko to delite z nami.
Jaz bi sam omenla najbolj zoprno darilo, kar sem jih dobila... Pojoča šalca, ki začne pet ko jo dvigneš da bi pil (We wish you a merry -xmas & a happy new year... ). Ja, živce ti požre, ne tega nabavlat foku, prosim!
Jaz bi sam omenla najbolj zoprno darilo, kar sem jih dobila... Pojoča šalca, ki začne pet ko jo dvigneš da bi pil (We wish you a merry -xmas & a happy new year... ). Ja, živce ti požre, ne tega nabavlat foku, prosim!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
majbolj osovražena Poljska darila
kaj pa vem.. teh pojočih šalčk tud jst ne maram pa mam kar tri drgač sm pa vesela vsake pozornosti
kaj pa vem.. teh pojočih šalčk tud jst ne maram pa mam kar tri drgač sm pa vesela vsake pozornosti
Zadnjič spremenil gemini, dne 28. Dec. 2005 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Najbolj od daril sta mi všeč laptop in čelada, taka ko jo ma Bode Miller
Najslabše darilo...hm...ubistvu ni še nikol blo najslabšga darila in upam da tud nikol ne bo...
Najslabše darilo...hm...ubistvu ni še nikol blo najslabšga darila in upam da tud nikol ne bo...
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
naj darilo: i pod k mi ga je dal moj lubi....
najslabse: enkrat mi je en tip, k sva ga neki srala okrog novga leta dal un blok s koledarjem iz firme (tak nagravzen zelen rokovnik) pomoje sm pogledala k munjena riba
najslabse: enkrat mi je en tip, k sva ga neki srala okrog novga leta dal un blok s koledarjem iz firme (tak nagravzen zelen rokovnik) pomoje sm pogledala k munjena riba
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
najboljše:
kostimček, ki sem ga dobla od mojega dragega...pa sem ga imela full dolgo nagledanega.... pa finance od mojih
najslabše:
so bila sama lepa...
kostimček, ki sem ga dobla od mojega dragega...pa sem ga imela full dolgo nagledanega.... pa finance od mojih
najslabše:
so bila sama lepa...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Najboljša: iPOD, čelada za bord taka leepppaaa , hrčka, pes, knjige, pa še bi se lahko naštevalo...
Najslabša: kako čist mim usekano spodnje perilo (op možnosti še 3x preveliko), sladkarije (halo, ful izvirno), kaki blokci za pisat,...
Najslabša: kako čist mim usekano spodnje perilo (op možnosti še 3x preveliko), sladkarije (halo, ful izvirno), kaki blokci za pisat,...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst pa letos nism dobla čist nč.
Mislim, da bom danes dobila nekaj od mamice ker je ni blo doma čez Božič.
Sej mi ne gre za darila ampak žalostna pa sm mal.
Čist nč dobla
Mislim, da bom danes dobila nekaj od mamice ker je ni blo doma čez Božič.
Sej mi ne gre za darila ampak žalostna pa sm mal.
Čist nč dobla
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sama sebi sm kupla
Sm si kupla majčko pa hlače pa enga plišastga medvedka k je bil full full mehk.
Ampak sej vem da odkar vem da ni božička pa to. Ampak malo pozornost bi pa.
No sej mi je pravi Božiček prpelu full fajnga fanta.
Saj to
Sm si kupla majčko pa hlače pa enga plišastga medvedka k je bil full full mehk.
Ampak sej vem da odkar vem da ni božička pa to. Ampak malo pozornost bi pa.
No sej mi je pravi Božiček prpelu full fajnga fanta.
Saj to
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
najboljše darilo sm dobla od sodelavke... copatke iz Doroty Perkinsa (ne vem, če sm prou napisala... )... rozaste, najtoplejše, najmehkejša, s kravico rozasto gor...
najslabše darilo... ma ne vem, js sm vsega vesela, pa tud če so bele bombažne gate z mašnco spredi, bojo že kdaj za ponucat...
najslabše darilo... ma ne vem, js sm vsega vesela, pa tud če so bele bombažne gate z mašnco spredi, bojo že kdaj za ponucat...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Najboljše darilo: digitalni fotoaparat od lubija, omara od babice
Najslabše: do sedaj se je še vsako darilo dalo ponucat
Najslabše: do sedaj se je še vsako darilo dalo ponucat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov