Js tut ne morm rect, da sm vesela usacga darila. Sej tega sicer nikol ne pokazm, ampak se mi zdi pa mau neumn, da od nekoga k me zlo dobr pozna, dobim kr neki. Sploh zato, ker se js za usak dariu fuuul potrudm. Za tiste osebe k jih poznam, se vedno potrudm, da jim izpolnm zelje, pa tut ce en mesc hodm po stacunah, da najdm "the darilo". Za tiste, k jih pa ne poznam, ampak morm iz kakrsnegakoli razloga kupt darilo, pa pac podarim neki univerzalnga, s cimer ne mors sfalit. Aja, pa ne podarjam denarja, ker se mi to zdi neosebno.
Sicer pa meni podarjeno najboljse darilo ... u bistvu ne bi mogla zbrat sam enga, ker so usa darila od mojih, od dragega, pa od moje najlubse bejbike najboljsa. Lubi mi je do zdej vedno kupu kej od Roxy, za kar je vedu, da bi mela ... ker sm pac Roxy addict. Bratec mi je prnesu iz Bratislave najlepso denarnco, seveda Roxy, kao da je meu se krone za porabt, haha

Od mami pa ocija sm pa dobila za 18. rojstni dan prstan z briljantkom, lani pa recimo Oakley speglce za smucat. Vedno kej, k mi je usec oz. kej kar rabm in mi je usec. Aja, zmagajo pa kinder jajcki kar tako, za nobeno priloznost, k mi jih lubi usake tok casa prnese. Ja, otrok sm
Najslabse ... brez premisleka - od biusga sm dubla za rojstn dan eno svecko, uno zelejasto, pa not je mela neke kamencke pa skolkice. 1. rojstn dan mam pozimi, 2. nism tip za svecke, sploh pa ne take. Svecke przigam samo za potesitev svojih piromanskih nagnjenj

3. skp sva bla ze 2 leti,tko da nej bi me poznau

Live. Love. Surf.