Najboljše darilo pa odeja z božičnim motivom. Je ful smešno, ker sem se res navezala nanjo in sem poleti pokrita z njo, na njej so pa narisani božiček in jelenčki

, parfumNu$k@ napisal/-a:se prav vidi katere dobite po 1000daril na leto. če so vam tako nagravžna, obupna in grozna recite ljudem okoli vas da nočete daril. ne pa da za vas zapravljajo denar. sem sigurna da nihče ni kupil darila z namenom da vam nebo všeč.

Od mami pa ocija sm pa dobila za 18. rojstni dan prstan z briljantkom, lani pa recimo Oakley speglce za smucat. Vedno kej, k mi je usec oz. kej kar rabm in mi je usec. Aja, zmagajo pa kinder jajcki kar tako, za nobeno priloznost, k mi jih lubi usake tok casa prnese. Ja, otrok sm 
 3. skp sva bla ze 2 leti,tko da nej bi me poznau 

Jz ful rada tuhtam kaj ljudem nabavit in se potrudim, da najdem kej, kar jim bo res všeč .. všeč so mi "z ljubeznijo naštimana" darila 
 zato mi je tut fajn dobit kej tazga, za kar vidiš, da se je človek potrudil in vsaj mau pomislu, ne pa nabavil kr neki v tri krasne, sam da ne bo prišel praznih rok. Pol raj ne dobim nič, ker šare nimam več km na police tlačit. Ajde, če je vsaj čokolada, da jo lah razdeliš 

Aja, pa en povšterček, k sm ga dubla od prjatlce v OŠ .. in ga še zdej mrcvarim 

Pa ena verižica, ki mi jo je lani dala mami od enga prjatla za rojstn dan, res lepa pa direkt zame. Tri dni me je poznala pa je v nulo zadela, res kul!