MIKLAVŽ!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
-sladkarije (domače piškote,čokolado,Ferrero Rocher,...)
-kvašenega parklja
-spodnjo majčlo in bokserice
-žabe
-capuccino v prahu
-mandarine
(mogoče še kako malenkost,ki se je zdej ne spomnim)
Pri nas je vedno največ prinesel Miklavž, Božiček pa samo kakšno maleknkost,ponavadi sem si kar sama kaj izbrala.Ko sta bila moja starša še majhna pa Božička sploh (še) niso poznali, oz. ni bil popularen. Dedka Mraza pri nas nikoli ni blo,razen v komunističnih časih,ko je še nosil darila za otroke v očetovi in mamini službi. Denarja pa si ob takih priložnostih nikoli ne poklanjamo.
-kvašenega parklja

-spodnjo majčlo in bokserice
-žabe
-capuccino v prahu
-mandarine
(mogoče še kako malenkost,ki se je zdej ne spomnim)
Pri nas je vedno največ prinesel Miklavž, Božiček pa samo kakšno maleknkost,ponavadi sem si kar sama kaj izbrala.Ko sta bila moja starša še majhna pa Božička sploh (še) niso poznali, oz. ni bil popularen. Dedka Mraza pri nas nikoli ni blo,razen v komunističnih časih,ko je še nosil darila za otroke v očetovi in mamini službi. Denarja pa si ob takih priložnostih nikoli ne poklanjamo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pri nas tudi nosi samo Miklavž, pri fantu pa samo dedek Mraz.
letos me je včeraj ob prihodu domov prijetno presenetila vrečka na moji postelji. notri pa so bile (obvezne) mandarine in suhe fige + tavelika milka. poleg pa so bile še debele nogavice (da me ne bo zeblo), sp. majica in gatke.
sem bila res presenečena, da mi je toliko prinesel, ker sem vesela že samo mandarin in fig. še toliko lepše pa mi je bilo, ker me je nepričakovano darilo čakalo v sobi. mi je ponavadi res ful bv, ko mi je mami dala v roke tisto vrečko: tole je pa miklavž zate pustil.
včeraj sem pa prav s tistim otroškim veseljem navalila na vrečko in jo odprla
letos me je včeraj ob prihodu domov prijetno presenetila vrečka na moji postelji. notri pa so bile (obvezne) mandarine in suhe fige + tavelika milka. poleg pa so bile še debele nogavice (da me ne bo zeblo), sp. majica in gatke.
sem bila res presenečena, da mi je toliko prinesel, ker sem vesela že samo mandarin in fig. še toliko lepše pa mi je bilo, ker me je nepričakovano darilo čakalo v sobi. mi je ponavadi res ful bv, ko mi je mami dala v roke tisto vrečko: tole je pa miklavž zate pustil.
včeraj sem pa prav s tistim otroškim veseljem navalila na vrečko in jo odprla

Zadnjič spremenil rammsteingirl, dne 07. Dec. 2008 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Pri nas doma nosijo vsi: miklavž, božiček in deda mraz...
Od miklavža sem od staršev dobila sladkarije, sadje, in pižamo, sp. majico in kavbojke (sem šla z miklavžem v trgovino pa sva zbrala skup
)
Miklavž pusti suho sadje, sladkarije, denar in plaico od parkla tut pri obeh babicah...
Božiček nam bo letos poleg sladkarij prinesel nov stroj za posodo
(je že povedal)
Deda mraz pa nosi pri sorodnikih iz Hrvaške, in potem na začetku leta prinese k nam.
Drugače pa jaz s kakšnimi malenkostmi (letos čokoladice in home-made bunka za na smrekco) za miklavža obdarim domače in nekaj prijatleov..
Od miklavža sem od staršev dobila sladkarije, sadje, in pižamo, sp. majico in kavbojke (sem šla z miklavžem v trgovino pa sva zbrala skup

Miklavž pusti suho sadje, sladkarije, denar in plaico od parkla tut pri obeh babicah...
Božiček nam bo letos poleg sladkarij prinesel nov stroj za posodo

Deda mraz pa nosi pri sorodnikih iz Hrvaške, in potem na začetku leta prinese k nam.

Drugače pa jaz s kakšnimi malenkostmi (letos čokoladice in home-made bunka za na smrekco) za miklavža obdarim domače in nekaj prijatleov..
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst sem tud dobila kar veliko, sploh zato, ker nisem nič pričakovala!
doma:
taveliko gorenjko + nogavice
pri fantu doma:
milko + nogavice
pri babici:
20€ + čokolado
pri babici od fanta:
domače piškote +parkelna iz kvašenega testa(homemade) + celo vrečo drugih sladkarij
pri teti:
milko
pri fantovi teti:
fererro rocher - tatemne

doma:
taveliko gorenjko + nogavice
pri fantu doma:
milko + nogavice
pri babici:
20€ + čokolado
pri babici od fanta:
domače piškote +parkelna iz kvašenega testa(homemade) + celo vrečo drugih sladkarij
pri teti:
milko
pri fantovi teti:
fererro rocher - tatemne

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Dobila sem duplo, kvašenega parklja, šibo (bolj za okras), riževo čokolado in 10€.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Mi se pa vedno obdarujemo le za Božič, pa pri fantu tudi.
Sem pa vseeno dobla od tašče čokoladnega Miklavža, veliko Milko z lešniki in mandarine.
Sem pa vseeno dobla od tašče čokoladnega Miklavža, veliko Milko z lešniki in mandarine.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
nč očitno sm boljslabo nastavla.. loooooool
ma zame miklavz sploh več ne obstaja.. aja sej res lažem neki sm pa res dubla- par kil sadja... tut to je neki
ma zame miklavz sploh več ne obstaja.. aja sej res lažem neki sm pa res dubla- par kil sadja... tut to je neki
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov