Lokali s foteljčki..kje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Po novem Randevu (svašta). Prej je biu Bohem, zravn njega pa Kurilnca.
Men ni ušeč, kr je preveč bele barve, usaj pouštrčki bi mogl bit barvni, bi blo velik lepš.
Men ni ušeč, kr je preveč bele barve, usaj pouštrčki bi mogl bit barvni, bi blo velik lepš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Galerijo so pa prenovil in sploh ni več kavčev... Sam neki neudobni stolčki, kok so bedni no pa dejte mal napisat kje so te lokali k jih omenjate, sm mislla da poznam celotno ljubljansko sceno, pa se mi sploh ne sanja kje je Cacao, Playa, Alaya, Fetiche?
Men je še najbolj fina Opera dopoldne, k maš zgoraj lubi mir. Pa Egoist mi je fin, sam so kavčki dostkrat zasedeni.
Men je še najbolj fina Opera dopoldne, k maš zgoraj lubi mir. Pa Egoist mi je fin, sam so kavčki dostkrat zasedeni.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
cacao je na petkovškovem nabrežju, torej, točno prvi lokalček ko greš od prešerca proti zmajskemu mostu...
playa je poleg/v emporiumu... ista zgradba kot emporium, ne morš da fulaš...
fetoiche je ob ljubljanici poleg bivšega bohema (sedanjega randevuja al kva že) ma fuuuul luškane foteljčke odzuni, not je res tu mač fetišističen in pa najnajboljšejši kapučin v ljubljani (no boljši je edino tisti, ki ga jaz skuham )
playa je poleg/v emporiumu... ista zgradba kot emporium, ne morš da fulaš...
fetoiche je ob ljubljanici poleg bivšega bohema (sedanjega randevuja al kva že) ma fuuuul luškane foteljčke odzuni, not je res tu mač fetišističen in pa najnajboljšejši kapučin v ljubljani (no boljši je edino tisti, ki ga jaz skuham )
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
salon
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sputnik, lokal za viško tavelko pumpo.Bolj fensi varianta, s sprejemljivimi cenami in foteljčki.Pa ambient je tud ful hud
Cacao ali bivši Strauss bar na brezovici, ubistvu kilometer naprej od pumpe Logo.Tam so ubistvu kavči v prostoru za kadilce ampak je itak use ogrevano in zaprto, tko da ni mraza.
Egoist na Viču nasprot Ilirije ali tiskarne Ljubljana, ma mislm da tud kavčke.
to je to kar se spomnm, tlele z našga konca.
Cacao ali bivši Strauss bar na brezovici, ubistvu kilometer naprej od pumpe Logo.Tam so ubistvu kavči v prostoru za kadilce ampak je itak use ogrevano in zaprto, tko da ni mraza.
Egoist na Viču nasprot Ilirije ali tiskarne Ljubljana, ma mislm da tud kavčke.
to je to kar se spomnm, tlele z našga konca.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
MissBitch napisal/-a:cacao je na petkovškovem nabrežju, torej, točno prvi lokalček ko greš od prešerca proti zmajskemu mostu...
A je to enak Cacao kot v Portorožu?
Ker tam imajo res najboljši sladoled, vendar pa zelo zamazane fotelje, ker ljudje s plaže kar pridejo, se vsedejo in dajo noge gor .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jp, enak. Men je tist deu s kaučki in fotelčki čist kjut, medtem k mi une mize pa stoli niso.
In pa, tut mene u Portorožu mot odnos nekaterih ljudi, k hodjo u tist lokal .
Piše, da ne smeš sedet u kopalkah, ampak enim se zdi slano rit gor nalimat neki čist normalnga (me zanima, če tut u svojem okolju to počnejo), nekak se razume, da kljub temu, da so u lokalu kaučki, to ne pomen, da se lahko ceu raztegneš (uležeš!) gor in izležavaš ko krava, niti da gor tlačš črne podplate, lih tko me motjo otroc, k obuti (po možnosti usi miukasti) poskakujejo po blazinah ...
In pa, tut mene u Portorožu mot odnos nekaterih ljudi, k hodjo u tist lokal .
Piše, da ne smeš sedet u kopalkah, ampak enim se zdi slano rit gor nalimat neki čist normalnga (me zanima, če tut u svojem okolju to počnejo), nekak se razume, da kljub temu, da so u lokalu kaučki, to ne pomen, da se lahko ceu raztegneš (uležeš!) gor in izležavaš ko krava, niti da gor tlačš črne podplate, lih tko me motjo otroc, k obuti (po možnosti usi miukasti) poskakujejo po blazinah ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]