Lokali s foteljčki..kje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Bom že našla. Sem tudi večkrat na Trubarjevi in tudi živim v bližini, zato mi je čudno, da ga še nisem opazila.Zvoncica napisal/-a:na trubarjevi, bivši Truebar. Če si na Prešercu zaviješ v ulico, ki ima na desni strani lekarno na levi pa Centromerkur. Hodiš kakšno minuto peš in ga najdeš na levi strani
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
Kva a ti hočeš fukat sred lokala?BHawk napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Drugač se je pa na Viču odprl nov lokal Egoist, kjer imajo tudi fotelje in kavče.
Ja, sam tam majo premočno osvetlitev, pa preveč odprt prostor je, tko da ni glih za intimne trenutke...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mengeš Oranžerija
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
jozica1 napisal/-a:am kaj pa Fetishe
Js se tm not ne počutm najbolš ... nekak preveč, hm, fetišistično je use , pretemno, preutesnjeno (u smislu da ne vidm dneune svetlobe), ambient kot tak mi niti ni napačn, ampak zase ga ne bi nikol zbrala. Je bla pa fajn bela kavica, če se js kej spomnem .
Od fotelčkastih lokalčkou mam rada oba Cacao-ta (ne vem, kako se napiše kakava ), Opero, ušeč so mi tut klopce po kotih npr u Mačku, Stari mački, Zvezdi, Romeu (ko ni gužve), Dvornem baru, svoje cajte u Asu, zmer gledam tiste vreče pred ljubljansko Playo, ampak me neki drži stran od tm (senčna stran?!), najlepš mi je pa polet pozn popoudne (ob predpostauki, da ni gužve) se zavlečt u en bambus kauč Alaye in srkat koktejlček al pa kavico (tm bi kr kamping plac mela ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
jozica1 napisal/-a:am kaj pa Fetishe
Js se tm not ne počutm najbolš ... nekak preveč, hm, fetišistično je use , pretemno, preutesnjeno (u smislu da ne vidm dneune svetlobe), ambient kot tak mi niti ni napačn, ampak zase ga ne bi nikol zbrala. Je bla pa fajn bela kavica, če se js kej spomnem .
Od fotelčkastih lokalčkou mam rada oba Cacao-ta (ne vem, kako se napiše kakava ), Opero, ušeč so mi tut klopce po kotih npr u Mačku, Stari mački, Zvezdi, Romeu (ko ni gužve), Dvornem baru, svoje cajte u Asu, zmer gledam tiste vreče pred ljubljansko Playo, ampak me neki drži stran od tm (senčna stran?!), najlepš mi je pa polet pozn popoudne (ob predpostauki, da ni gužve) se zavlečt u en bambus kauč Alaye in srkat koktejlček al pa kavico (tm bi kr kamping plac mela ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov