Lokali s foteljčki..kje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Maš jih kr nekaj, samo imen ne vem
Recimo: Salon, opera, v stari lj jih je nekaj..., bachus, am...
Recimo: Salon, opera, v stari lj jih je nekaj..., bachus, am...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
men se zdi da jim majo tud v zvezdi vsaj klopce, sam nism zihr. že kar dolgo nism bil tam.
drgač je pa men ful dobra scena v guiness pubu (bliz univerze), ko imajo oblazinjene klopce v okenjskih okvirjih. tak da si mal bolj skrit pa bolj intimno je vse skupaj. pa še dobr pir majo
drgač je pa men ful dobra scena v guiness pubu (bliz univerze), ko imajo oblazinjene klopce v okenjskih okvirjih. tak da si mal bolj skrit pa bolj intimno je vse skupaj. pa še dobr pir majo
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
- chocolate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
petelin napisal/-a:men se zdi da jim majo tud v zvezdi vsaj klopce, sam nism zihr. že kar dolgo nism bil tam.
če se mislš mečkt zvezda odpade govorim iz izkušn
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
uu ija..Salon vem vem kako je tm..hihi..kr luštno pa full hudo fancy.. ..aha..pa Galerija tm sm tud že bla..ija tud hudo..sam sta mi tedva lokala še preveč tko emm..odprta..ni tko glih zasebno..hmm..bom vidla tele druge k ste mi jih povedal..hihi.. mejbi je pa tuki luštno...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Za mečkanje je najboljša Galerija Grad v Rožni dolini... greš čist na konec, pa te noben ne vidi. Ful je ok tudi Metro na Viču, k je skoz tako mal temno pa se lahk tut nemoteno mečkaš.
Drugač se je pa na Viču odprl nov lokal Egoist, kjer imajo tudi fotelje in kavče.
Drugač se je pa na Viču odprl nov lokal Egoist, kjer imajo tudi fotelje in kavče.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
*AnNy napisal/-a:ja, u galeriji majo dobr zrihtan, d lohk kr ležiš tm, hehe
a ne ne, ne smeš ležat, mene pa mojga so že enkrat okregal da naj se dostojno obnašava pa sva se sam stiskala pa lupčkala in nisva opazla kdaj sva se vodoravno obrnla
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov