Lokali s foteljčki..kje?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Kako se pa tisti lokalček zraven Feticha kliče? Ki ima take veliiike bele foteljčke...?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Po novem Randevu :lach: (svašta). Prej je biu Bohem, zravn njega pa Kurilnca.

Men ni ušeč, kr je preveč bele barve, usaj pouštrčki bi mogl bit barvni, bi blo velik lepš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Galerijo so pa prenovil in sploh ni več kavčev... Sam neki neudobni stolčki, kok so bedni no :) pa dejte mal napisat kje so te lokali k jih omenjate, sm mislla da poznam celotno ljubljansko sceno, pa se mi sploh ne sanja kje je Cacao, Playa, Alaya, Fetiche? :)

Men je še najbolj fina Opera dopoldne, k maš zgoraj lubi mir.:) Pa Egoist mi je fin, sam so kavčki dostkrat zasedeni.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

Playa je pr emporiumu, za Cacao pa druge omenjene pa prvič slišm da so v lj.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

cacao je na petkovškovem nabrežju, torej, točno prvi lokalček ko greš od prešerca proti zmajskemu mostu...

playa je poleg/v emporiumu... ista zgradba kot emporium, ne morš da fulaš... :D

fetoiche je ob ljubljanici poleg bivšega bohema (sedanjega randevuja al kva že) ma fuuuul luškane foteljčke odzuni, not je res tu mač fetišističen in pa najnajboljšejši kapučin v ljubljani (no boljši je edino tisti, ki ga jaz skuham :D)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

salon :gut:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Sputnik, lokal za viško tavelko pumpo.Bolj fensi varianta, s sprejemljivimi cenami in foteljčki.Pa ambient je tud ful hud :hearts:
Cacao ali bivši Strauss bar na brezovici, ubistvu kilometer naprej od pumpe Logo.Tam so ubistvu kavči v prostoru za kadilce ampak je itak use ogrevano in zaprto, tko da ni mraza.
Egoist na Viču nasprot Ilirije ali tiskarne Ljubljana, ma mislm da tud kavčke.
to je to kar se spomnm, tlele z našga konca.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

MissBitch napisal/-a:cacao je na petkovškovem nabrežju, torej, točno prvi lokalček ko greš od prešerca proti zmajskemu mostu...

A je to enak Cacao kot v Portorožu? :)
Ker tam imajo res najboljši sladoled, vendar pa zelo zamazane fotelje, ker ljudje s plaže kar pridejo, se vsedejo in dajo noge gor :D .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jp, enak. Men je tist deu s kaučki in fotelčki čist kjut, medtem k mi une mize pa stoli niso.

In pa, tut mene u Portorožu mot odnos nekaterih ljudi, k hodjo u tist lokal :?.
Piše, da ne smeš sedet u kopalkah, ampak enim se zdi slano rit gor nalimat neki čist normalnga (me zanima, če tut u svojem okolju to počnejo), nekak se razume, da kljub temu, da so u lokalu kaučki, to ne pomen, da se lahko ceu raztegneš (uležeš!) gor in izležavaš ko krava, niti da gor tlačš črne podplate, lih tko me motjo otroc, k obuti (po možnosti usi miukasti) poskakujejo po blazinah ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a misswho »

Baje da bodo zdej nardili v Koloseju tak louge (sej se tko temu reče?) bar... Bodo tega prenovili... Pol bo vsaj mal na nivoju, ker to kr je zdej je prov k socializem...;)
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

Ko že tko omenjate ta Salon na Trubarjevi, me zanima, če imajo tam dobro vročo čokolado?
Odgovori