Kolk zapravte evrčkov za cigarete, alkohol,žure....na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
speaker1 napisal/-a:Mamila/poživilne pijače: 0€
kako pa lahko ti dve stvari napišeš v isto vrsto? se pravi tukaj pol seštejem vsoto, ki sem jo zapravila za heroin in redbul kr je itak oboje isto?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- speaker1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2009
love.<3 napisal/-a:cigarete: 20-25€
alkohol: odvisn od mesca tut po 30€ lahk pa 5€
žuri: 0€ (kr pač nemaramm žurou, si jih privatno delamo, me pa stane 3€ če grem z busam)
kavice: 0€ kr pač ne pijem kave, za ostale pjačke okol 20€ (včasih manj, včasih več)
mamila: 0€
ostalo gre pa za kkšn kino, biljard, izletk, krkol tazga in podobnga
Vsaj eden, ki je odgovoril
Ostali ste pa mal fu*njeni
the big
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Cigarete: 30-40€/mesec
Alkohol: 20€/mesec (to je okvirno, med izpiti skoraj nič, decembra gre pa cifra v nebo )
Žuri: Kaj je razlika med žuri in alkoholom? Če se tukaj štejejo samo vstopnine, potem 20 evrov na vsake 3 mesece, ko se spravim na kakšen party
Kavice: 40€/mesec
Mamila/poživilne pijače: 0€
Alkohol: 20€/mesec (to je okvirno, med izpiti skoraj nič, decembra gre pa cifra v nebo )
Žuri: Kaj je razlika med žuri in alkoholom? Če se tukaj štejejo samo vstopnine, potem 20 evrov na vsake 3 mesece, ko se spravim na kakšen party
Kavice: 40€/mesec
Mamila/poživilne pijače: 0€
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
speaker1 napisal/-a:Alkohol: 0€/mesec (ne pijem alkohola)
V temi "Hrana iz LIdl-a, Spar-a, Hofer-ja, Tuš-a, Mercator-ja itd":
speaker1 napisal/-a:Pridem domov in me je že mikalo kakšna je kaj pašteta, ribe, mesni izdelki (hrenovke), sokovi, pir......madona, ko sem poskusil vsako stvar se mi je obrnil želodec.
speaker1 napisal/-a:Drugače pa tolk več zapravim za izlete.
lp
Za izlete? Do Lidla?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Cigareti: ne kadim (več) redno, ko se dobimo, ko žuramo in ko mamo "Sex v mestu" večere pa gre u luft tut po par škatl)
Alkohol: odvisno od časa, priložnosti - včasih vsak drug vikend vsaj 50€+, včasih pa mesec in pol 0€
Žuri: večje, masovne fešte kjer se skoz pije "od šanka" okol 100€, če se družba zbere pri komu (npr. pri meni) doma pa seveda pride manj (kupljeno iz trgovine)
Kavice: 0€, ker ne pijem kave - če mam obdobje ko mi paše pit juice pridem ceneje skozi, če sem na piru/redbullvodki pa seveda več (plačujemo pa vedno tako da časti eden, ne vsak zase - tako da odvisno kolkrat gremo in kolkrat pride vsak na vrsto)
Mamila: 0€
Ostalo gre pa za najemnino, hrano, avto, kino in podobno. Trenutno je itak suša, bolj kot ne.
Alkohol: odvisno od časa, priložnosti - včasih vsak drug vikend vsaj 50€+, včasih pa mesec in pol 0€
Žuri: večje, masovne fešte kjer se skoz pije "od šanka" okol 100€, če se družba zbere pri komu (npr. pri meni) doma pa seveda pride manj (kupljeno iz trgovine)
Kavice: 0€, ker ne pijem kave - če mam obdobje ko mi paše pit juice pridem ceneje skozi, če sem na piru/redbullvodki pa seveda več (plačujemo pa vedno tako da časti eden, ne vsak zase - tako da odvisno kolkrat gremo in kolkrat pride vsak na vrsto)
Ostalo gre pa za najemnino, hrano, avto, kino in podobno. Trenutno je itak suša, bolj kot ne.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
Cigareti: 0€ - fuj, ne kadim
Alkohol: mesečno vsega skupaj gre okoli 30 €, odvisno, če je december ali pa poletje itak več
Žuri: am...za rojstni dan recimo? Dobro, gre okoli 100€ ampak to je 1x na leto. Ostalo si pa delimo
Kavice: eh, mogoče 5 €, pa še to ne...
Alkohol: mesečno vsega skupaj gre okoli 30 €, odvisno, če je december ali pa poletje itak več
Žuri: am...za rojstni dan recimo? Dobro, gre okoli 100€ ampak to je 1x na leto. Ostalo si pa delimo
Kavice: eh, mogoče 5 €, pa še to ne...
Zadnjič spremenil maissi, dne 11. Sep. 2009 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
avtor teme nam je samo hotel povedati da tudi enkrat na mesec ne gre na kavo in ven
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov