Koliko za darilo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:red_rose napisal/-a::lol:
teb pa mal nagaja to, da prvic u zivljenju uporabljas forum?
ja ja itaq...dej a mi pomagaš??? mal poveš kako pa kaj?
ja ja ni problema
Torej. tisto kar si ti mislu da je tema - O MOŠKIH - ni bla tema, ampak je to en neke vrste ''podforum'' oz. sklop tem z isto tematiko. in v ta podforum je uporabnica ana27 odprlo temo s tole tematiko:
Se opravičujem, ker dvomim, da tema ne obstaja, a jo ne najdem.
Drugi mesec sem povabljena na praznovanje 60 rojstnega dne od soseda, torej na žurko z večerjo, glasbo,... Za darilo se pobira denar s katerim si bo kupil neko sliko,... Prispevki so prostovoljni. Koliko bi vi prispevali. Rabim namig, ker pojma nimam koliko se to običajno daje.
Hvala za pomoč!
in potem so se uporabniki foruma pogovarjali o tem koliko oni dajo denarja ko gredo na razne rojstne dneve (druzinske), BIRME, ipd. - torej malo drugacni dogodki kot so fantov rojstni dan.
in ti si uletu z neumestnim striptizom, ker nisi popolnoma vedu kaj je to tema, in da se ne gre o darilu za moske.
p.s.: ni se treba zahvaljevat, rada pomagam!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če se ne motm je to tema "O MOŠKIH" in ne o lezbijkah in otrocih...a ti dioptrija mal nagaja al maš težave z branjem?
Pomoje tebi nekaj nagaja ne njej, glede na prejšnji post, ki si ga napisal. Če si se prišel na forum norca delat se lahko kar spokaš dol.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
no ja ...ubistvu ste mi uslugo nardil....sm dobu kar sm isku
bravo matjazd rabil si veliko časa da si to dojel...vidim da so se ti zaradi uporabe tega foruma možgani čisto skisali...saj se ne čudim glede na to kakšne bedarije tle gor pišete...
no ja nočem da se meni možgani tut skisajo in uničijo moj ego pa še kej druzga...tko da zdaj pišite kar hočte...ja tipi smo prasci sam ve ste še večje
kar sem iskal sem našel...hvala lepa za pomoč
lep pozdrav in seveda...z zamero
bravo matjazd rabil si veliko časa da si to dojel...vidim da so se ti zaradi uporabe tega foruma možgani čisto skisali...saj se ne čudim glede na to kakšne bedarije tle gor pišete...
no ja nočem da se meni možgani tut skisajo in uničijo moj ego pa še kej druzga...tko da zdaj pišite kar hočte...ja tipi smo prasci sam ve ste še večje
kar sem iskal sem našel...hvala lepa za pomoč
lep pozdrav in seveda...z zamero
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov