Klasična glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Verdi Nabucco ful usec (sem jo celo pela v zborcku ), Ravel Bolero...
Oper sem si ogledala ze veliko, na koncertu klasicne glasbe pa se nism bla:( Razn tisto, kar smo v glasbeni soli mel...
Oper sem si ogledala ze veliko, na koncertu klasicne glasbe pa se nism bla:( Razn tisto, kar smo v glasbeni soli mel...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, že od nekdaj me izmed drugim privlači klasika, sploh opera. Sicer pa še najraje poslušam klavir, ker sem ga tudi sama igrala 6 let v glasbeni šoli. Zdaj sem pa še samo "samouk" in si sama iščem skladbe na internetu, da kaj zaigram za svojo dušo. Je tukaj še kakšna šolana (vsaj z osnovno glasbeno ) pianistka oz. je vesten samouk in bi si izmenjali mogoče kakšne skladbe, za katere še ne vem, podebatirali o kakšnem koncertu...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz imam glasbo nasploh zelo rada.
Klasična glasba mi paše priložnostno. Najraje jo grem poslušat kar v opero in balet. Se mi zdi, da se tam iz vsega tega razvije en tak pravi dogodek in je prav luštno it.
konkretno od oper so mi bile všeč: cosi fan tutte, seviljski brivec, don kihot, rigoletto, rusalka, princ igor, la traviata, faust, ... dosti odtehta tudi sama uprizoritev(genialne so bile: faust, la traviata, knez igor, cosi fan tutte in seviljski brivec).
da pa bi si dala v mp3 player klasično glaso in jo poslušala, se zgodi bolj redko. sploh kakih violinskih koncertov ne maram poslušat, ker sem jih dosti preigrala v glasbeni šoli
Klasična glasba mi paše priložnostno. Najraje jo grem poslušat kar v opero in balet. Se mi zdi, da se tam iz vsega tega razvije en tak pravi dogodek in je prav luštno it.
konkretno od oper so mi bile všeč: cosi fan tutte, seviljski brivec, don kihot, rigoletto, rusalka, princ igor, la traviata, faust, ... dosti odtehta tudi sama uprizoritev(genialne so bile: faust, la traviata, knez igor, cosi fan tutte in seviljski brivec).
da pa bi si dala v mp3 player klasično glaso in jo poslušala, se zgodi bolj redko. sploh kakih violinskih koncertov ne maram poslušat, ker sem jih dosti preigrala v glasbeni šoli
-
~lucka~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: primorska
meni je zlo ušeč klasična glasba medtem ko delam vaje za matematiko sm slišala da so psihologi nardili eksperiment kako glasba vpliva na učejnje matematike. in sm hotla sprobat to zadevščino in meni je zlo fain me prov sprosti in tudi vzdušje je tako bolj prijetno
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Jaz tudi za relax...sprva sicer bolj zaradi tega ker sem jo mogla (brat to posluša ko voz,da se sporosti ga je na glavni vožnji inštruktor prašou kaj se gre) ampak mi je Mozzart tok prirasel k srcu da kadar rabim malo off si pa zacrtim kaj njegovega,al pa Vivaldijevega...pa ko sem bolj "hard" razpoložena carmina burana zmaga
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
hippo napisal/-a:ja, pri meni se tudi klasika vrti med učenjem..
poslušam u bistvu kar je od klasike, Vivaldija mogoče še največ, najbolš mi ga Vanessa Mae izvaja
Vanessa Mae je tud meni ful všeč
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js kr precej sodobnih klasikov preposlušam. predvsem med risanjem ali branjem.
trenutno je to na sporedu:
trenutno je to na sporedu:
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Zadnje čase so mi neverjetno všeč romance na klasično kitaro in seveda ostalimi inštrumenti. Ne vem, če ravno spadajo pod 'klasiko', ampak po eni strani se mi zdi, da ja. No od tistih 'tipičnih' klasik so mi pa Vivaldi letni časi in pa Edvard Grieg - Morning Mood.
Tule pa malo romance za okus:
Božanska sprostitev, čin čin!
Tule pa malo romance za okus:
Božanska sprostitev, čin čin!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
še nekaj mojih najljubših....
to ziher vsi poznamo...
to ziher vsi poznamo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov