kam ven v portorožu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
...malček pozno dodajam tale odgovor, ampak ja, namesto stare Pergole je zdaj tam Club Glow - je pa daleč od tega da bi spadal med tiste "high class" lokale... sicer pa takih žal v Portorožu nimamo...
večinoma se vsak lokal, ki ga odprejo z namenom da bi nekako ostal na nivoju slej ko prej pokvari, zaradi pomanjkanja "prave" klientele" ...
večinoma se vsak lokal, ki ga odprejo z namenom da bi nekako ostal na nivoju slej ko prej pokvari, zaradi pomanjkanja "prave" klientele" ...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
glede na to , da so odgovori iz leta 2008, bi jez prosila za updejt
torej, s kolegico greva naslednji vikend na slovensko obalo,
plan je nekako tak, da se po babje nažurava, ne spadava pa v neke spolirane kroge, tako da razne alaye playe (karkoli že) odpadejo
zaenkrat mi je uspelo ugotovit, da Tivoli še obstaja, ampak nima nič updejtov kaj se vrti kdaj, v četrtek je pena party ampak takrat naju še ne bo...
torej, s kolegico greva naslednji vikend na slovensko obalo,
plan je nekako tak, da se po babje nažurava, ne spadava pa v neke spolirane kroge, tako da razne alaye playe (karkoli že) odpadejo
zaenkrat mi je uspelo ugotovit, da Tivoli še obstaja, ampak nima nič updejtov kaj se vrti kdaj, v četrtek je pena party ampak takrat naju še ne bo...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
no, na mojo muziko se načeloma ne da plesat, tako da ta podatek ne bo ravno pomagal
no, muzika za ven it, kaj pa vem, načeloma mi je vseeno
- rnb, hiphop, mtv popularni shit, 80's, 90's, konc koncev je lahko tud balkan (dbest žuri), samo da ni preveč polikan lokal.
Bolj kot muska mi je bitno kakšen folk je okoli!
A ni Delusional nekje iz obale, ona ima ziher kšn lokal na zalogi
no, muzika za ven it, kaj pa vem, načeloma mi je vseeno
- rnb, hiphop, mtv popularni shit, 80's, 90's, konc koncev je lahko tud balkan (dbest žuri), samo da ni preveč polikan lokal.
Bolj kot muska mi je bitno kakšen folk je okoli!
A ni Delusional nekje iz obale, ona ima ziher kšn lokal na zalogi
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]