kam ven v portorožu?
...malček pozno dodajam tale odgovor, ampak ja, namesto stare Pergole je zdaj tam Club Glow - je pa daleč od tega da bi spadal med tiste "high class" lokale... sicer pa takih žal v Portorožu nimamo...
večinoma se vsak lokal, ki ga odprejo z namenom da bi nekako ostal na nivoju slej ko prej pokvari, zaradi pomanjkanja "prave" klientele" ...
večinoma se vsak lokal, ki ga odprejo z namenom da bi nekako ostal na nivoju slej ko prej pokvari, zaradi pomanjkanja "prave" klientele" ...
glede na to , da so odgovori iz leta 2008, bi jez prosila za updejt
torej, s kolegico greva naslednji vikend na slovensko obalo,
plan je nekako tak, da se po babje nažurava, ne spadava pa v neke spolirane kroge, tako da razne alaye playe (karkoli že) odpadejo
zaenkrat mi je uspelo ugotovit, da Tivoli še obstaja, ampak nima nič updejtov kaj se vrti kdaj, v četrtek je pena party
ampak takrat naju še ne bo...

torej, s kolegico greva naslednji vikend na slovensko obalo,
plan je nekako tak, da se po babje nažurava, ne spadava pa v neke spolirane kroge, tako da razne alaye playe (karkoli že) odpadejo

zaenkrat mi je uspelo ugotovit, da Tivoli še obstaja, ampak nima nič updejtov kaj se vrti kdaj, v četrtek je pena party

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
no, na mojo muziko se načeloma ne da plesat, tako da ta podatek ne bo ravno pomagal
no, muzika za ven it, kaj pa vem, načeloma mi je vseeno
- rnb, hiphop, mtv popularni shit, 80's, 90's, konc koncev je lahko tud balkan (dbest žuri), samo da ni preveč polikan lokal.
Bolj kot muska mi je bitno kakšen folk je okoli!
A ni Delusional nekje iz obale, ona ima ziher kšn lokal na zalogi

no, muzika za ven it, kaj pa vem, načeloma mi je vseeno
- rnb, hiphop, mtv popularni shit, 80's, 90's, konc koncev je lahko tud balkan (dbest žuri), samo da ni preveč polikan lokal.
Bolj kot muska mi je bitno kakšen folk je okoli!

A ni Delusional nekje iz obale, ona ima ziher kšn lokal na zalogi

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep