Kakšno muziko poslušate (na splošno)?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ..PiKolina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Trance & Progressive 

What's meant to be will always find its way!!
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Večinoma pop, najraje angleške, španske in slovenske, na kakšnih veselicah pa tudi rada slišim narodno zabavno 

-
Peppermints - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2009
- Kraj: Liewblanaa
Led Zeppelin, The Beatles, The Who, Pink Floyd, CCR, Lynyrd Skynyrd, Deep Purple, Jethro Tull, Porcupine Tree, Jimi Hendrix, Nirvana, Soundgarden, Cream, The Doors, Donovan...
The world that you need is wrapped in gold-silver sleeves left beneath christmas trees in the snow...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Peppermints napisal/-a:Led Zeppelin, The Beatles, The Who, Pink Floyd, CCR, Lynyrd Skynyrd, Deep Purple, Jethro Tull, Porcupine Tree, Jimi Hendrix, Nirvana, Soundgarden, Cream, The Doors, Donovan...
Khm...damn. A greva na pir?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
se niti ne omejujem na eno vrsto muske sam enih zvrsti pa res ne prenesem. uglavnem največ preposlušam alternative, rocka, nu-metala, neki malček metala, poj spet kkšni centrovski ( radio ) hiti, ne prenesem pa goveje muske, kkšne čefurke, kkšne elektronke k sam tuc tuc tuc vs cajt dela, pa kkšne une najbl možne soft glasbe a.k.a. taylor swift da cukr u litrih dol teče.
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz mal jadram, mi je res svašta všeč ... najbl sm mogoče v rocku zasidrana, drgač pa od DNBja, reaggae-ja, elektronike - progressive, minimal, elektro, indie bendov, panka, funka, jazza, kšnih bl ambientalnih zadev ... Dokler je gut muska, je kul!
Včasih metala ful nisem mogla slišat, zdej mi počas ratuje okej, kšna stvar mi je clo všeč. Edino, kar mi ne gre, je pa komercjala, sluzast pop, rnb in neka orto slovenska narodna.

Včasih metala ful nisem mogla slišat, zdej mi počas ratuje okej, kšna stvar mi je clo všeč. Edino, kar mi ne gre, je pa komercjala, sluzast pop, rnb in neka orto slovenska narodna.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov