Kakšno glasbo posluša današnja mladina?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Nimam izkušenj z otroci, starimi med 5 in 10 let oz. se ne zanimam za to. Edino, kar sem si res zapomnila je to, da je zadnjič enkrat imela punčka v mojem vrtcu, stara 4 leta značko od Anahi, in punce so se prav pogovarjale o skupini RBD
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če se upraša mene, mi je resnično žou za use te otroke, kr (kot zgleda) so redki tisti, k sploh (še) poznajo kšno otroško (!) pesmco, pravlco, risanko, ...
Moje dete si ušes, okusa in pameti ne bo kvarlo z raznimi gospodičnami Žagar, Rejnolds, Lendero, gospodiči Wernerji in njemu podobnimi slavčki ter gručami na kup zbitih osebkou ala Rebelde, Game over in kar je njim podobne "kvalitete".
Bog, pa sej valda še obstajajo pristne pesmice, k jih pojejo otroci, ne pa razgaljene in načičkane osebe nedoločenega spola. Fuj.
Moje dete si ušes, okusa in pameti ne bo kvarlo z raznimi gospodičnami Žagar, Rejnolds, Lendero, gospodiči Wernerji in njemu podobnimi slavčki ter gručami na kup zbitih osebkou ala Rebelde, Game over in kar je njim podobne "kvalitete".
Bog, pa sej valda še obstajajo pristne pesmice, k jih pojejo otroci, ne pa razgaljene in načičkane osebe nedoločenega spola. Fuj.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
hehe Aloha, a pol ne mislš dat svojga otroka v vrtec pa v šolo al kako ker če ga boš dala se ti bo domov privlekel ravno s tako muziko oziroma s tistim, kar je pač najbolj aktualno. da ne govorim še o kakšnih kletvicah in neprimernem obnašanju... so tamali dost dovzetni za take stvari, tut če jim doma tumbaš ravno kontra
hvala vsem za predloge, bom upoštevala, najbolje da dam vsega po malo pa si bodo že nekaj našli kar bodo znali zapet pa zamigat
hvala vsem za predloge, bom upoštevala, najbolje da dam vsega po malo pa si bodo že nekaj našli kar bodo znali zapet pa zamigat
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
2 poletji sem kot pomočnica vzgojiteljice delala v vrtcu, v mešani skupini (3-6let)....najbolj zažigajo atomic harmonic. in podobni štancn balanc komadi. otroške pesmice ala maček muri in čuk na palici so že zdavnaj passe. itak. tudi romana kranjčan je ostala brez posla.
važn da brizga!
čisto resno sem mogla uni štiklc zavrtet namnaj 10krat zaporedoma če sm hotla met mir.
važn da brizga!
čisto resno sem mogla uni štiklc zavrtet namnaj 10krat zaporedoma če sm hotla met mir.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A to je mladina - od 5 do 10 let? No, kakorkol že... Goveje muske vsekakor ne poslušajo (razen izjeme kot en tamal, ko je že nekdo omenu).
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aloha napisal/-a:Če se upraša mene, mi je resnično žou za use te otroke, kr (kot zgleda) so redki tisti, k sploh (še) poznajo kšno otroško (!) pesmco, pravlco, risanko, ...
Jah sam kakšen bojo pa mel okus tvoji otroc, to je pa druga stvar. Razen, če jih misliš prisilit, da bojo poslušal stari rock ali kaj takega. Vsak pač posluša kar mu paše, četudi gre za turbo enđels, harmonike in kar je še teh skupin z neko hitrostjo (turbo, atomik ).
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
To, kaj bodo moji otroc poslušal (in govorim o otrocih, vrtec in prva leta OŠ), je dost odvisn od vzgoje (in tega, kaj se doma posluša in gleda, o čem se doma govori, ...).
Mene noben ni posiljevau z ničemer, pa nikol nism poslušala nekih bedarij, čist neprimernih moji starosti (pa čeprou sm pr drugih vidla take in drgačne kasete, se mi jih ni zaluštal in sm se še naprej veselila mojih "mačkov murijev", "malih muckov" in klasičnih pravlc za lahko noč).
Mogoče so zdej (in bodo tut kasnej) "moje" otroške pesmce "passe", kar pa ne pomen, da jih bom ignorirala (kr mislm, da bo večina teh vedno "tm nekje", lih tko kt desetletja stare pravlce al pa filmi in risanke mojga otroštva), jim bom pa sigurno dodala tist moment "aktualne" (ampak še zmer take, k se mi bodo zdele primerne).
Mene noben ni posiljevau z ničemer, pa nikol nism poslušala nekih bedarij, čist neprimernih moji starosti (pa čeprou sm pr drugih vidla take in drgačne kasete, se mi jih ni zaluštal in sm se še naprej veselila mojih "mačkov murijev", "malih muckov" in klasičnih pravlc za lahko noč).
Mogoče so zdej (in bodo tut kasnej) "moje" otroške pesmce "passe", kar pa ne pomen, da jih bom ignorirala (kr mislm, da bo večina teh vedno "tm nekje", lih tko kt desetletja stare pravlce al pa filmi in risanke mojga otroštva), jim bom pa sigurno dodala tist moment "aktualne" (ampak še zmer take, k se mi bodo zdele primerne).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
mam filing da so res v večini mahnjeni na rebelde.
par let nazaj pa so bli sodeč po moji sestri bli taki opaljeni na bepop...naša mala soseda pa je bla nora na atomik harmonik.
ja čuki pa so res stalnica pr otročkih...ko sm bla jaz v teh letih smo jih tud na velko poslušali.pa pod design in magnifico so bli pr nas moderni
par let nazaj pa so bli sodeč po moji sestri bli taki opaljeni na bepop...naša mala soseda pa je bla nora na atomik harmonik.
ja čuki pa so res stalnica pr otročkih...ko sm bla jaz v teh letih smo jih tud na velko poslušali.pa pod design in magnifico so bli pr nas moderni
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Moja 8-letna sestrična posluša:
- rbd
- Saško Lendero
- Omarja
- rbd
- Saško Lendero
- Omarja
-
ronyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: bogu iza nogu
tisti "za*ebani" čefurčki poslušajo narodno in samo narodno
ostala mladina,bolj resna, pa poslusa tut drugo muzko,kakšen rap pa tko
jz osebno poslušam use,odvisno od razpoloženja p glede na to kok je dobr besediu p melodija
jz osebno poslušam use,odvisno od razpoloženja p glede na to kok je dobr besediu p melodija
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
ronyka napisal/-a:tisti "za*ebani" čefurčki poslušajo narodno in samo narodno
Si ti starostna skupina od 5-10 let al kaj?
vtorica teme sprašuje kaj poslušajo otroci...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov