kaj ste delale za novo leto?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Jan. 2008 11:33

Mi smo imeli party pri mojemu. Prisli vsi moji najljubsi. Imeli smo karaoke party do osmih zjutraj. Spala sem samo nekaj malo, ko pa sem se zbudila, sem mislila, da mi bo glavo razneslo. Ampak ja, dober party je bil.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 03. Jan. 2008 11:45

Z mojmu lubijem :hearts: sva bla pri njemu doma(sama). Najprej sva spekla pecivo za njegovo družino in za naju, potem sva pa skupej skuhala večerjo. Pojedla sva večerjo, se sladkala z pečenimi jabolkami, pila in ko se je bližal skok v novo leto, sva odhitela na bližni hrib, kjer sva prižgala rakete(baterijo) in s penino v roki nazdravila novemu letu. Nagledala sva se raket ...izmenala lupčke in šla domov. Hitro sva smuknila v posteljo in se vroče mečkala :oops: .
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Jan. 2008 12:16

Jst sem bla pa letos lepo sama, tud nisem mojmu težila da nej pride k men, ker sem bla itak vsa tečna in slabe volje, ker sta mi zoba vn rasla in me je res vse bolel.
Najprej sem gledela Ameriška ljubljenca, pol sem se po fonu z mojmu neki pogovarjala, pol je bil će ognjemet in potem sem šla spat. Bo drugo leto boljše, upam :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jan. 2008 12:18

nč posebnega.
Nalila sem se z vodko 2000, pri kateri se mi je dobesedno obračalo, ker je to najbolj zanč vodka na celem svetu :tot: Mal smo plesali, se tud skregali, tacali po centru, še jokala sem se, ker sem se zgubila.Skratka nothing spešl :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jan. 2008 12:30

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 03. Jan. 2008 14:36

V beogradu v enem hotelu, ki sprejme 700 folka. Na odru tko da je blo super fajn! razgled je bil pa tudi fenomenalen :D
Uporabniški avatar
Delilah*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007
Kraj: Over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Delilah* » 03. Jan. 2008 14:47

prvo smo se premikali iz gostilne v gostilno, pol nas je pa klical od sošolke fant naj pridemo k njemu kr majo fešto..tam smo plesali, peli, pili, meli mali ognjemet..okrog pol 12 pa smo šli na trg, še tam plesali, nazdravli, se slikali z nekimi norimi avstrijci :lol: se polupčkali, šli nazaj na žurko, okrog 4 pa nazaj domov
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 03. Jan. 2008 14:49

s fantom zva šla z družbo njegovih kolegov, njegovo sestro in eno mojo kolegico za cel teden v švico smučat. 31. smo smučali, popoldne smo si nekaj skuhali potem pa začel pit. za ny smo šli vn na ulco pa pržgal neki petard. tm sploh niso mel ognjemeta za 31. ampak šele 1ga ob 18h. ampak je bil pa ta res kul. novoletni večer sam ni bil nič posebnega. je bil pa zato cel teden fenomenalen, narežala sem se kot že dolgo ne... :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Jan. 2008 15:09

Jez sm bla pa u Pragi z mojm in s še eno kolegico s tipom in bivšo cimro s tipom, no bli smo 3 pari :D. Okrog 21h smo začeli pit, smo se ga mal napili, z bivšo cimro sva veselo nastavljali vijola jezičke (vijola od black vodke :D) fotiču in posneli en ˝lezbo šov˝ bi reku moj, potem pa smo šli z metrojem u centr mesta, na trg in tam prčakali novo leto, preživeli bombni napad (petarde :roll: ), se nažrli klobas in kruha, se poslikali in šli ob 2h na bus za u hotel. Potem pa hmal spat in seveda se mal mečkat :oops: , da bo punu sexa v novm letu :D. Blo je ful fajn, družba je bla odlična in Prago si bom zapomnla za vedno, sej sm se kr zaljubla vanjo! :love:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jan. 2008 16:31

Midva z dragim sva bla pa pri Lejli doma in je blo fino, tko sproščeno vzdušje :) za naslednje silvetsrovo pričakujeva novo povabilo :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Jan. 2008 17:22

Jst sm bla pa v Bratislavi :D seveda žur na polno!!! :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 03. Jan. 2008 18:39

Tapru smučala, pol pa nov let dočakala doma na toplem v lubijevem objemu, pred tv, goro biftka pa še kej :) kva hočm lepšga :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 03. Jan. 2008 18:51

na računalniku sem bla :oops:
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 03. Jan. 2008 19:29

Z mojo familijo pr fantu in njegovimi... Blo je najlepš! Jedl smo večerjo ( njami ), se zgovarjal, smejal, gledal ognjemet, ob 3h zutri sva pa zaspala na kauču sred dnevne objeta :oops: . Lepo je blo, mnogo lepše kt lansko leto..
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Jan. 2008 19:37

Js sem bla doma. Neki casa z domacimi, neki casa sem pa filme gledala. Vsekakor sem se mela hudo fajn :)

Sem pa mela tud plane it na nek vikend, v lj al pa kle pri nas na ulico, sam sem se raje odlocla za toplejso in udobnejso varianto :D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov