kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 135 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Mi smo imeli party pri mojemu. Prisli vsi moji najljubsi. Imeli smo karaoke party do osmih zjutraj. Spala sem samo nekaj malo, ko pa sem se zbudila, sem mislila, da mi bo glavo razneslo. Ampak ja, dober party je bil.
You want me to be something I can never ever be.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Z mojmu lubijem sva bla pri njemu doma(sama). Najprej sva spekla pecivo za njegovo družino in za naju, potem sva pa skupej skuhala večerjo. Pojedla sva večerjo, se sladkala z pečenimi jabolkami, pila in ko se je bližal skok v novo leto, sva odhitela na bližni hrib, kjer sva prižgala rakete(baterijo) in s penino v roki nazdravila novemu letu. Nagledala sva se raket ...izmenala lupčke in šla domov. Hitro sva smuknila v posteljo in se vroče mečkala .
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst sem bla pa letos lepo sama, tud nisem mojmu težila da nej pride k men, ker sem bla itak vsa tečna in slabe volje, ker sta mi zoba vn rasla in me je res vse bolel.
Najprej sem gledela Ameriška ljubljenca, pol sem se po fonu z mojmu neki pogovarjala, pol je bil će ognjemet in potem sem šla spat. Bo drugo leto boljše, upam
Najprej sem gledela Ameriška ljubljenca, pol sem se po fonu z mojmu neki pogovarjala, pol je bil će ognjemet in potem sem šla spat. Bo drugo leto boljše, upam
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nč posebnega.
Nalila sem se z vodko 2000, pri kateri se mi je dobesedno obračalo, ker je to najbolj zanč vodka na celem svetu Mal smo plesali, se tud skregali, tacali po centru, še jokala sem se, ker sem se zgubila.Skratka nothing spešl
Nalila sem se z vodko 2000, pri kateri se mi je dobesedno obračalo, ker je to najbolj zanč vodka na celem svetu Mal smo plesali, se tud skregali, tacali po centru, še jokala sem se, ker sem se zgubila.Skratka nothing spešl
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
V beogradu v enem hotelu, ki sprejme 700 folka. Na odru tko da je blo super fajn! razgled je bil pa tudi fenomenalen
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Delilah* - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Over the rainbow
prvo smo se premikali iz gostilne v gostilno, pol nas je pa klical od sošolke fant naj pridemo k njemu kr majo fešto..tam smo plesali, peli, pili, meli mali ognjemet..okrog pol 12 pa smo šli na trg, še tam plesali, nazdravli, se slikali z nekimi norimi avstrijci se polupčkali, šli nazaj na žurko, okrog 4 pa nazaj domov
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
s fantom zva šla z družbo njegovih kolegov, njegovo sestro in eno mojo kolegico za cel teden v švico smučat. 31. smo smučali, popoldne smo si nekaj skuhali potem pa začel pit. za ny smo šli vn na ulco pa pržgal neki petard. tm sploh niso mel ognjemeta za 31. ampak šele 1ga ob 18h. ampak je bil pa ta res kul. novoletni večer sam ni bil nič posebnega. je bil pa zato cel teden fenomenalen, narežala sem se kot že dolgo ne...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm bla pa u Pragi z mojm in s še eno kolegico s tipom in bivšo cimro s tipom, no bli smo 3 pari . Okrog 21h smo začeli pit, smo se ga mal napili, z bivšo cimro sva veselo nastavljali vijola jezičke (vijola od black vodke ) fotiču in posneli en ˝lezbo šov˝ bi reku moj, potem pa smo šli z metrojem u centr mesta, na trg in tam prčakali novo leto, preživeli bombni napad (petarde ), se nažrli klobas in kruha, se poslikali in šli ob 2h na bus za u hotel. Potem pa hmal spat in seveda se mal mečkat , da bo punu sexa v novm letu . Blo je ful fajn, družba je bla odlična in Prago si bom zapomnla za vedno, sej sm se kr zaljubla vanjo!
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Midva z dragim sva bla pa pri Lejli doma in je blo fino, tko sproščeno vzdušje za naslednje silvetsrovo pričakujeva novo povabilo
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla pa v Bratislavi seveda žur na polno!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Prvi neprebran prispevek • 135 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov