kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- crni_tulipan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
moja nova leta so ponavadi splanirana v zadnjem trenutku, vsaka zase so bila lepa, ampak do zdaj še nobeno novo leto ni bilo zakon ...
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
mi2 s fantom pa sma ful smešna vsako leto..se že od oktobra menima kaj pa kam pa s kom...pol pa do 30 decembra nevema kje boma..se pa pol običajno zaštulima komu, kjer nama družba ustreza. še nikol se nisma mela slabo
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
predlani je blo najbol super, popoln kiss pod ognjemetom točno opolnoči, pogrešam tiste čase..
lani.. smo celo noč preplesali, se kepali, noreli po mestu, v glavnem super
letos, letos pa ne vem, disko so zaprli pred časom, samo upam da bo noro..
lani.. smo celo noč preplesali, se kepali, noreli po mestu, v glavnem super
letos, letos pa ne vem, disko so zaprli pred časom, samo upam da bo noro..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Po pravici povedano bi bla še najraj doma pod toplo dekco, parimi dobrimi filmi, kokicami, piškotki, svečkami itd.
Če pa mal posanjam bi šla pa najraj v tople kraje al pa nekam v tujino, ampak na žalost ne morem nič planirat, ker obstaja možnost, da bo mogu bit lubi za novo leto dežuren
Če pa mal posanjam bi šla pa najraj v tople kraje al pa nekam v tujino, ampak na žalost ne morem nič planirat, ker obstaja možnost, da bo mogu bit lubi za novo leto dežuren
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
me smo se pa s frendicami menle, da bomo kar lepo v lj!!! Upam ,da se bo kaj dogajal! a drgač kera že kaj ve kaj bo pred kongrescam kaj??
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Najboljs sm se mela ene 3 ali 4 leta nazaj k sva s prjatlco celo noc prezurale, no sj naslednje leto tud ampak ni blo tko dobr..pol se naslednje leto je blo tud kr kul, pol pa dva bedna..enkrat zbolela in lezala k kup nesrece na kavcu k so vsi zural..ta drugic pa zbolela nasledn dan po novem letu in komi prezvela se dva dni poljske..letos bom doma pr sebi v svojem stanovanju..pa padalci mi bojo uletaval.Tak je plan zaenkrat..lohk se pa se vse spremeni.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
S fantom sva bila sama v nekem penzionu na Gorenjskem. Od skupnega spanja, tuširanja, gledanja tv, nažiranja s hrano , do oddiha v savni in jacuzziju ... it was fun!
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Naju so obiskali trije Madžari in Italijanka (2 para). Silvestrovali smo skupaj s cimro in njenim fantom v našem stanovanju v Mariboru, malo pred polnočjo smo šli na Trg svobode, kjer smo nazdravili ob opazovanju čudovitega ognjemeta. Sledilo je kuhano vino, večerja/zajtrk ob 3h zjutraj, potem pa smo 1. in 2. januar preživeli v mestu, si odpočili, raziskovali stare dele Maribora itd. Skratka, bilo je lepo, multilingvistično, zabavno ... Milijonkrat lepše kot lani!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Pekli pico v krušni peči,...plesali...več se ne spomnem...naslednji dan pa cel dan slabost in na vsakih 10minut na wc sam kaj ko ni bilo nič za ven vržt sam sina bolel pa k svina
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov