kaj ste delale za novo leto?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

crni_tulipan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crni_tulipan » 20. Nov. 2006 14:19

moja nova leta so ponavadi splanirana v zadnjem trenutku, vsaka zase so bila lepa, ampak do zdaj še nobeno novo leto ni bilo zakon :)...
:meeting:
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 21. Nov. 2006 14:18

mi2 s fantom pa sma ful smešna vsako leto..se že od oktobra menima kaj pa kam pa s kom...pol pa do 30 decembra nevema kje boma..se pa pol običajno zaštulima komu, kjer nama družba ustreza. še nikol se nisma mela slabo :D
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 29. Nov. 2006 22:15

jst sm bla tud nazadnje razočarana..toLk da upam da bo zdej bolš :D
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Dec. 2006 11:13

predlani je blo najbol super, popoln kiss pod ognjemetom točno opolnoči, pogrešam tiste čase..
lani.. smo celo noč preplesali, se kepali, noreli po mestu, v glavnem super :D
letos, letos pa ne vem, disko so zaprli pred časom, samo upam da bo noro..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 01. Dec. 2006 11:35

Po pravici povedano bi bla še najraj doma pod toplo dekco, parimi dobrimi filmi, kokicami, piškotki, svečkami itd. :D

Če pa mal posanjam bi šla pa najraj v tople kraje al pa nekam v tujino, ampak na žalost ne morem nič planirat, ker obstaja možnost, da bo mogu bit lubi za novo leto dežuren :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Dec. 2006 13:44

najlepš mi je blo lansko leto, k sm spoznala mojga srčka... je pršu do mene ravno na silvestrovo, tko da bova letos praznovala novo leto in prvo obletnico poznanstva naenkrat :love:
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 05. Dec. 2006 21:31

me smo se pa s frendicami menle, da bomo kar lepo v lj!!! Upam ,da se bo kaj dogajal! a drgač kera že kaj ve kaj bo pred kongrescam kaj??
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 06. Dec. 2006 9:49

Najboljs sm se mela ene 3 ali 4 leta nazaj k sva s prjatlco celo noc prezurale, no sj naslednje leto tud ampak ni blo tko dobr..pol se naslednje leto je blo tud kr kul, pol pa dva bedna..enkrat zbolela in lezala k kup nesrece na kavcu k so vsi zural..ta drugic pa zbolela nasledn dan po novem letu in komi prezvela se dva dni poljske..letos bom doma pr sebi v svojem stanovanju..pa padalci mi bojo uletaval.Tak je plan zaenkrat..lohk se pa se vse spremeni.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Jan. 2008 9:26

In, ka ste kej delali za novo leto? Kje ste ga čagali? Kako ste se imeli?

Midva sva bla pr men doma, z mojimi starši. Nič posebnega. Letos nama nekako ni blo, da bi sploh kam šla.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 03. Jan. 2008 9:27

Jst sm bla doma, najprej smo mel femili diner, že pred tem je pršu "moj" k men, pol po večerji sm pelala brata v Kranj, pol sm domov pršla, pa sta tastaradva šla h prjatlom, tko da sva bla sama doma. Fino je blo v glavnem :oops: :P
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 03. Jan. 2008 9:48

S fantom sva bila sama v nekem penzionu na Gorenjskem. Od skupnega spanja, tuširanja, gledanja tv, nažiranja s hrano :D , do oddiha v savni in jacuzziju ... it was fun! :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 03. Jan. 2008 10:09

Naju so obiskali trije Madžari in Italijanka (2 para). Silvestrovali smo skupaj s cimro in njenim fantom v našem stanovanju v Mariboru, malo pred polnočjo smo šli na Trg svobode, kjer smo nazdravili ob opazovanju čudovitega ognjemeta. Sledilo je kuhano vino, večerja/zajtrk ob 3h zjutraj, potem pa smo 1. in 2. januar preživeli v mestu, si odpočili, raziskovali stare dele Maribora itd. Skratka, bilo je lepo, multilingvistično, zabavno ... Milijonkrat lepše kot lani! :freude:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jan. 2008 10:47

Pekli pico v krušni peči,...plesali...več se ne spomnem...naslednji dan pa cel dan slabost in na vsakih 10minut na wc sam kaj ko ni bilo nič za ven vržt sam sina bolel pa k svina :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Jan. 2008 10:49

Mi2 sva se najprej doma najedla, potem sva šla v Ljubljano in naredila en krog po mestu, na koncu sva se pa ustavla na Prešernovem trgu, tam dočakala Novo leto, se polupčkala in šla domou. ;)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Jan. 2008 10:52

Tigi napisal/-a:naslednji dan pa cel dan slabost in na vsakih 10minut na wc sam kaj ko ni bilo nič za ven vržt sam sina bolel pa k svina :cry:

Ravno zaradi tega se nikoli več ne napijem!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov