kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst sm šla pa s svojim lubijem u Zadar pa je blo res vau Sicer je blo mal bed k sva pozabla na čs u apartmaju in sva točno dve minute do polnoči prtekla na most pa odprla šampanjc Drugač je blo pa res nepozabno pa upam da bo nasledn let isto
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*sweety** napisal/-a:js sm panovlet prčakala v španiji bla sm pa z frendicam pa familjo ni blo pa nč posebnga
V Španiji si bla pa praviš, da ni blo nč posebnega? To ti pa ne vrjamem
Jest sm bla pa na eni privat žurki (vikend na Starem vrhu), blo nas je ene 12 ... aja pa cel večer sem na karaoke pela --> je blo kr pestro ja
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Bila sem v Krškem. Bili smo zunaj na trgu, ko smo pričakali novo leto smo šli pa pit.
Pa spoznala sem "bodča taščo in tasta"
Pa spoznala sem "bodča taščo in tasta"
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
mi smo bli pa prvo par dni v prekmurju (priprave ), no pol par urc pred polnočjo smo pa prišli domov pa direkt na eno privat žurko in je blo ful fajn
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- Black Kitty
Na Pohorju smo imel privat žurko v enem ful lepem apartmaju. Pil smo vse mogoče stvari in snemal pol videospote ..totalno . Ko je ura odbila polnoč smo se odpravili na smučišče, kjer smo delal take stvari, da nas je folk sam gledu ( ne v negativnem smislu). Ful noro smo se mel
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Jst pa bom kar v mestu praznovala z najbolšimi prijateljicami..vsaj mislim!
lani pa sme se mela noro.S prijateljico sve celo noč žurale tam kjer sve našle party!!Malo je manjkalo pa bi novo leto preživele kar v taxiju.Žurale sve do jutranjih ur(beri:10.00)..in še zdaj se menive da je bil to najbolši žur doslej!!!
lani pa sme se mela noro.S prijateljico sve celo noč žurale tam kjer sve našle party!!Malo je manjkalo pa bi novo leto preživele kar v taxiju.Žurale sve do jutranjih ur(beri:10.00)..in še zdaj se menive da je bil to najbolši žur doslej!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov