kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jz sm se pa z mojim dragim in se 2 pari sankala in prezivela noc na Planini pod Golico. SUPER! Sankaska proga je namrec narejena za profesionalce, trenutno pa se tam lahko sankajo vsi, do prvih tekmovanj. Se pravi: novo leto = sankanje po doooooooolgi progi, stisnjena ob mojega dragega, pot pa osvetljena z baklami... mmm
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
js sn pa spala...
30 minutk pred pounočjo sn prišla v dnevno sobo in sva si z mamo voščili (ata je workau, tamala je bla pa s fantom). pol sn pa šla s5 spat, ker sn nasledni dan workala.
pestro, ne???
30 minutk pred pounočjo sn prišla v dnevno sobo in sva si z mamo voščili (ata je workau, tamala je bla pa s fantom). pol sn pa šla s5 spat, ker sn nasledni dan workala.
pestro, ne???
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
nogica napisal/-a:tjaska napisal/-a:alesko napisal/-a:delu
kako pa to?
a si kelnar?
ne (se), delam pa v lokalu ja...
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Začelo se je bedno in sem razmišljala, da bi šla domov. Potem pa me je poklicala ena druga prijateljica in večer je bil kar naenkrat lepši. Polnoč sem dočakala na prostem, potem smo šli v lokal, kjer sem spoznala svojega tipčka... čisti cukr Novo leto 5 se je začelo idealno, kaže mi še sprememba službe
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sm bla tud z mojo boljšo polovico!
bla sva sama pri njem doma... skuhal mi je večerjo, mal sva pila , plesala... sexala :knuddel: . ob 00.00 sva šla na balkon gledat ognjemet pol sva šla pa vn vošt folku! blo mi je full dobr!
bla sva sama pri njem doma... skuhal mi je večerjo, mal sva pila , plesala... sexala :knuddel: . ob 00.00 sva šla na balkon gledat ognjemet pol sva šla pa vn vošt folku! blo mi je full dobr!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
fr3ya - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
jaz sem pa prezivela nepozaben teden na slovaskem, v tatrah.v bistvu v enem aquaparku. za novo leto je blo pa bolj tko-tko. ful smo ga zazural, ampak me je ze ob 2h zmanjkal:) drugac smo se pa res imel dobr. aja, sla sem s frendi - pa se tam smo jih nekaj spoznal.
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
Jz sm bla pa v Bratislavi (pa še 3frendi in 4 frendice)
Blo je noro , res. ni mi žal da sm se odločila za to.
Pa šli smo za 3 dni ... res je blo hudo
to morte it!
Blo je noro , res. ni mi žal da sm se odločila za to.
Pa šli smo za 3 dni ... res je blo hudo
to morte it!
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, evo jz tut v Bratislavi .. Tko ene dve urci pred novim letom sm se spičila z unim, k daje stvari not v garderobo na obešalnike .. bem mu boba, ludo človječe Drgač je blo pa tut men d best, folk u redu, party čist, ta prava "posadka", vsem skoz neki dogajal, skoz smo se režal .. Tut men ni žal, da sm šla
Bla pa isto za 3 dni.
Babyface, to ste šli sami al s kako agencijo?
Bla pa isto za 3 dni.
Babyface, to ste šli sami al s kako agencijo?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
jest tut v bratislavi pričakala novo leto in je blo tut fuuuul dober folk, če nimate ideje na novo leto, so teli programi od kolegiuma res hudi, pa čiiiist pocen
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov