kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Js sm se mela tok dobr...cist je blo nepozabno
Najprej smo bli pr sosolcu doma,kasnej smo sli do mesta,kjer smo gledal ognjemet,pol smo sli u emonsko klet-tm smo ga zazural na polno...pol,smo sli pa se nazaj do sosolca k smo nadaljeval zuranje do 8h zjutri men je blo res fajn,pa se sam zakon folk je biu.
upam,da bo nasledn let tut tok dobr
Najprej smo bli pr sosolcu doma,kasnej smo sli do mesta,kjer smo gledal ognjemet,pol smo sli u emonsko klet-tm smo ga zazural na polno...pol,smo sli pa se nazaj do sosolca k smo nadaljeval zuranje do 8h zjutri men je blo res fajn,pa se sam zakon folk je biu.
upam,da bo nasledn let tut tok dobr
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
privatna žurka s koktejli, picami, kruhki, muzko in 24 folka... do 9ih je trajal... za polnoč so pa rakete na nas strelal in eni kolegici kavbojke skurl, enmu kolegu pa lase.. drgač pa.. še kdaj prosiiim
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
z lubijem pa čajom v postelji...
prvo silvestrovo po zlooo dolgem času ko se nisem z nikom skregala...
bilo je perfektno... res lepo...
ognjemet smo pa kar sosedov gledali...
prvo silvestrovo po zlooo dolgem času ko se nisem z nikom skregala...
bilo je perfektno... res lepo...
ognjemet smo pa kar sosedov gledali...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Na zurki, kjer nas je blo ene 130 in je blo res hudo ... tud drug let bom 100% tam mogoce smo mal prevec spil, sam zdej sm ze ql
ognjemeta sploh nism vidla, opolnoci smo pa nazdravl sam je vec kt pol sampanjca slo, ker so se vsi sprical med sabo.. no, amapk blo je pa res ql
ognjemeta sploh nism vidla, opolnoci smo pa nazdravl sam je vec kt pol sampanjca slo, ker so se vsi sprical med sabo.. no, amapk blo je pa res ql
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
najprej na večerji pri fantovih starših, klepet, potem pa sva skupaj z fantom ... pač ... uživala, tako in drugače ... :knuddel:
nekje okrog 23h pa sva se odpravila v mesto, kjer sva občudovala ognjemet (kar 10 minut je trajal ), sledil je veeeelik sprehod po mestu, ... nazadnje pa sva šla še k nam in se veeeeeeeliko pogovarjala, smejala, nazdravila z otroškim šampanjcem - z okusom jagode ... ...
bilo je popolno ... moje prvo slivestrovo, katerega se bom še doooolgo rada spominjala ...
nekje okrog 23h pa sva se odpravila v mesto, kjer sva občudovala ognjemet (kar 10 minut je trajal ), sledil je veeeelik sprehod po mestu, ... nazadnje pa sva šla še k nam in se veeeeeeeliko pogovarjala, smejala, nazdravila z otroškim šampanjcem - z okusom jagode ... ...
bilo je popolno ... moje prvo slivestrovo, katerega se bom še doooolgo rada spominjala ...
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Jaz sm bla pri enmu kolegu k je mel žurko. Na začetku sem poznala samo tri pol sem jih pa ful spoznala. Blo je pomoje okol 20 folka. Tko da sm spoznala dost različni ljudi in se tud nasmejala in mal naplesala. Po novem letu je blo pa bolj zanimivo, k sem za neki časa zginla samo ne sama
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
S fantom in še 15-imi prijatelji na privat žurki. Super. Nepozabno.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Pri fantu in je blo fajn. Sva se spraula mal nad kuhno in si spekla neki doberga in pol sva se tok napapcala, da je blo obema slabo
Ob 1h sva šla na ognjemet in je blo res lepo vidit - za konec so bli še darili na vrst (sm dobila tavlkiga medvedka od Me to you ) tja pol pa sam še postla
Ob 1h sva šla na ognjemet in je blo res lepo vidit - za konec so bli še darili na vrst (sm dobila tavlkiga medvedka od Me to you ) tja pol pa sam še postla
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva z lubijem sva bla pa kr doma v domačem krogu. Z njegovo mami sva propravli prigrizek in ohladile šampanjec. K nam so prišli še sosedje (njihova familija) in smo se mel prov dobr (čeprav je na začetku zgledal prav zaspan večer). Ognjemet smo si naredl pa kr sami.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
magic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
Z dvema kolegicama smo sle v Bratislavo.Spoznale smo velik novih ljudi.Cela skupina je bla super ,pa najbolsga vodica in vodicko smo mel .
Imele smo se nepozabno fenomenalno super! Noro!
Imele smo se nepozabno fenomenalno super! Noro!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov