kaj ste delale za novo leto?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 11. Jan. 2008 12:08

dopoldan sem delala in sva se ga s sodelavko res napili.
Ob šestih sva z best frendico začeli kuhat večerjo, praznovali smo pa pri meni s kolegi pa z lubijam k je bil res siten hehe :lol:

drugač je blo kar v redu no ...
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Dec. 2009 0:21

oz. kaj boste delala za novo leto? :D boste doma ali greste kam žurat? privatka, na ulici, furanje romantike z najdražjim/-jo?

jaz bom letos prvič v življenju delala za silvestrovo..se mi zdi kar dobra varjanta za zaslužek :D poleg tega bom delala tam, kjer tudi drugač in ker je itak najboljša služba ever, bo mi to bolj v zabavo kot kaj drugega :) ob pol desetih, desetih pa sem itak že fertig in 'svobodna' :) pol nemeravam s sodelavko (ki je drugač tudi zelo dobra frendica) it bluzit malo po ljubljani, kaj spit in se nekam dat.. čist po feelingu. pomoje kakšna 4ka ali kaj takšnega.. vsekakor bo najbolj spontano novo leto doslej.

no, naj še kdo kaj napiše..mogoče dobi kdo, ki še ne ve kaj bi, kakšno idejo ;)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 18. Dec. 2009 11:58

mislim, da tudi mene za NY čaka 4ka, glede na to da so plani z Beogradom padli v vodo, itak.

rachka_ se vidimo! :wink:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Dec. 2009 22:24

^^ yaay :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 18. Dec. 2009 22:31

uf novo leto.. standard doma pri best frendici, ki je vsako leto sama doma.. ene 6 nas je maximalno, pa se fajn napijemo, mal muzkice.. najboljš družba kar bi si jo želela :) rajš mam praznovanja v ožjem krogu, za novo leto mi ni it za na kak party, ker to sem skoraj vsak vikend nekje.. zuni pa premrzzzzzlo zame :D

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Dec. 2009 22:37

jaz nekih partijev za čez celo noč tudi nimam rada.. bla za novo leto par let nazaj v celju na partiju in sploh nisem mela filinga, da je kaj. enkrat vmes je nekdo utišal muziko in odšteval zadnjih 10 sekund, pol se je nekdo zadrl SREČNO NOVO LETO in muzika je šla naprej :D kr neki..
zato pa planiram nekako tako, da bova do polnoči nekje v mestu (ali pa pri meni), pol pa feštat :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 18. Dec. 2009 23:16

Če bo vreme in energija grem najprej zjutri bordat. :D Popoldne ogrevanje pr kolegici, pol gremo pa verjetn na Pokovko. Shall see.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
G34T4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a G34T4 » 22. Dec. 2009 13:58

noo jest mam pa problem. s fantom sva oba taka da rada dost hodiva okrog, ne veva pa kam za novo leto. nekih skupnih kolegov nimava, da bi bla doma se pa nama ne zdi najboljša ideja.
imate kakšne predloge?
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 03. Jan. 2010 8:17

mi smo ga kr na fajn...prvo v študentu ga pili ko živali..pol so me nap*zdl da gremo gledt ognjemt, k ne marm tega pokanja tak da glava peče..no sm rekla bomo zdržal tm par minutk..seveda se to zavlekl u božjo m****..pol nzaj u študenta po alkohol in ostale zadevce pa na party..itak se ga bakal, cahal vsega svašta. ni da ni...pol k enim kolegom na after,ka blo konc...se zavlekl do večera, pol pa k men kjer smo se čist do konca u treske, spožrl vse ka smo vidli, muzka do kraja,debate take da si se joku na tleh..dokler nism jas omagala...tak da ja..res smo ga na harda... :D
Just go with the flow;)
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 03. Jan. 2010 10:11

Popoldne sem kot vsak četrtek delala v zavetišču in imela plan ob ene desetih prit domov in doma z mojim pričakat polnoč, pol pa spat. Pa smo ob pol desetih prejeli klic o psici, ki luta po AC, tako da sem mojega angažirala, da se je odpravil ponjo. Tako sem jaz polnoč preživela med puncanjem drekcev pasjim mladičem in pomirjanjem psov, ki jih je razganjalo zaradi pokanja, moj dragi pa z neznano psico v avtu.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 03. Jan. 2010 10:37

full lepo in pozrtvovalno :respekt: ! pridna :ja:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jan. 2010 14:15

Kot sem že v večih temah omenila, sem novo leto preživela doma.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 06. Jan. 2010 0:50

Žurala v Kranjski gori :D 31.ga in 1.ga še 1X :tanz: , pa me je mel da bi šla še 2.ga vn :D
Drugače sem pa do 30.zvečer mislila da bom pri kolegu na privatki, pa sem si potem na hitro premislila in šla s kolegico v Kranjsko...in bilo je fenomenalno :D
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 06. Jan. 2010 8:45

Bila sm pr fantu doma. Prvo večerja, po večerji pa čvek in v izi pijanica.. Prvič po doooovgem času sm bla doma in blo je božansko :freude:
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 18. Jan. 2010 16:50

Nas pa je blo enih 25 pa smo šli na eno kočo za 4 dni. Blo je noro dobro. Malo smo plesali, velik pili, se igrali neke družabne igre, se kepali... Najboljše preživeti 4 dnevi :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov