kaj ste delale za novo leto?
kaj ste delale za novo leto?
kako ste se mele, kje ste bile, s kom? preživele?

- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Js sm se mela pa noro dobr! Bla sm v Portorožu (sošolc ma vikend tm) s 12 sošolkami in sošolci. Najprej smo mel večerjo, smo ga pil, nazdravl novmu letu, okol 1h smo šli pa v en diskač in ga tm žural do 6h zjutri.
Sm pa zato učeri ceu dan prespala skor - smo bli tm 3 dni, spal pa skor nč
Sm pa zato učeri ceu dan prespala skor - smo bli tm 3 dni, spal pa skor nč

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
- Sramežljivka
Bila sem z fantom na biljardu. vem da se malo čudno sliši ampak bilo je super. Naredili so še plesišče pa imeli nekaj malega za prigriznit, dobra glasba in seveda moj cuker. Sicer sva skupaj celih 5 dni, se pa zato že tak dolgo poznava da je bilo prijetno novo leto preživet v njegovem objemu.
skratka najlepše novo leto po zelooooo dolgem času!

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Jaz sem bila pri prijateljici & njeni družini s fantom, tam pa je še bila ena prijateljica ter prijatelj. Bilo nas je malo, ampak smo se kljub temu imeli zelo dobro!
Mogoče tudi zato, ker so mi že na splošno bolj všeč male zabave z ljudmi, ki jih malo bolje poznam in za katere vem, da se z njimi lahko zelo dobro zabavam.
Ves večer smo jedli & pili, gledali televizijo, se pogovarjali in čas je zelo zelo hitro minil, tako, da smo se malo pred polnočjo odpravili na silvestrovanje na prostem, kjer smo nazdravili novemu letu ter si ogledali ognjemet, potem pa smo se peljali še do Murske Sobote in si voščili še s tistimi, ki smo jih srečali tam na silvestrovanju. In nato smo se vrnili nazaj k prijateljici, se malo še pogovarjali, jedli, pili
, potem pa zaspali in spali vse do 9h, ko nas je zbudil moj (
) telefon.
Ja, kdo drug kot mama. 

Ves večer smo jedli & pili, gledali televizijo, se pogovarjali in čas je zelo zelo hitro minil, tako, da smo se malo pred polnočjo odpravili na silvestrovanje na prostem, kjer smo nazdravili novemu letu ter si ogledali ognjemet, potem pa smo se peljali še do Murske Sobote in si voščili še s tistimi, ki smo jih srečali tam na silvestrovanju. In nato smo se vrnili nazaj k prijateljici, se malo še pogovarjali, jedli, pili

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- ninčulilika
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
mal u lublani pa mal u dumzalah.....
vecino se ne spomnm in mi je zdej gledano blo bedno...
swetli tocki ka swa z lubyjm ubjeta gledala ognemet--tega se pa spomnm
pa ka sm sama sedela na plocniku 5 min stran od ljudi pa gledala ugnemet.....
najlepsi ugnemet ka sm ga u zivljenju vidla.......pa ful doug je biu
vecino se ne spomnm in mi je zdej gledano blo bedno...
swetli tocki ka swa z lubyjm ubjeta gledala ognemet--tega se pa spomnm

pa ka sm sama sedela na plocniku 5 min stran od ljudi pa gledala ugnemet.....
najlepsi ugnemet ka sm ga u zivljenju vidla.......pa ful doug je biu
Jst sm bla pa z lubijem. Najprej sva bla mal pr njemu doma, pol sva šla k men domov, tm smo novo leto dočakal, nazdravl, rakete spustl pa gledal sosede k so jih tut
Pol smo se šli Človek ne jezi se
Pol sva pa z lubijem šla še na eno privat fešto. Fajn večer!

Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...