kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
dopoldan sem delala in sva se ga s sodelavko res napili.
Ob šestih sva z best frendico začeli kuhat večerjo, praznovali smo pa pri meni s kolegi pa z lubijam k je bil res siten hehe
drugač je blo kar v redu no ...
Ob šestih sva z best frendico začeli kuhat večerjo, praznovali smo pa pri meni s kolegi pa z lubijam k je bil res siten hehe
drugač je blo kar v redu no ...
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
oz. kaj boste delala za novo leto? boste doma ali greste kam žurat? privatka, na ulici, furanje romantike z najdražjim/-jo?
jaz bom letos prvič v življenju delala za silvestrovo..se mi zdi kar dobra varjanta za zaslužek poleg tega bom delala tam, kjer tudi drugač in ker je itak najboljša služba ever, bo mi to bolj v zabavo kot kaj drugega ob pol desetih, desetih pa sem itak že fertig in 'svobodna' pol nemeravam s sodelavko (ki je drugač tudi zelo dobra frendica) it bluzit malo po ljubljani, kaj spit in se nekam dat.. čist po feelingu. pomoje kakšna 4ka ali kaj takšnega.. vsekakor bo najbolj spontano novo leto doslej.
no, naj še kdo kaj napiše..mogoče dobi kdo, ki še ne ve kaj bi, kakšno idejo
jaz bom letos prvič v življenju delala za silvestrovo..se mi zdi kar dobra varjanta za zaslužek poleg tega bom delala tam, kjer tudi drugač in ker je itak najboljša služba ever, bo mi to bolj v zabavo kot kaj drugega ob pol desetih, desetih pa sem itak že fertig in 'svobodna' pol nemeravam s sodelavko (ki je drugač tudi zelo dobra frendica) it bluzit malo po ljubljani, kaj spit in se nekam dat.. čist po feelingu. pomoje kakšna 4ka ali kaj takšnega.. vsekakor bo najbolj spontano novo leto doslej.
no, naj še kdo kaj napiše..mogoče dobi kdo, ki še ne ve kaj bi, kakšno idejo
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mislim, da tudi mene za NY čaka 4ka, glede na to da so plani z Beogradom padli v vodo, itak.
rachka_ se vidimo!
rachka_ se vidimo!
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
uf novo leto.. standard doma pri best frendici, ki je vsako leto sama doma.. ene 6 nas je maximalno, pa se fajn napijemo, mal muzkice.. najboljš družba kar bi si jo želela rajš mam praznovanja v ožjem krogu, za novo leto mi ni it za na kak party, ker to sem skoraj vsak vikend nekje.. zuni pa premrzzzzzlo zame
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz nekih partijev za čez celo noč tudi nimam rada.. bla za novo leto par let nazaj v celju na partiju in sploh nisem mela filinga, da je kaj. enkrat vmes je nekdo utišal muziko in odšteval zadnjih 10 sekund, pol se je nekdo zadrl SREČNO NOVO LETO in muzika je šla naprej kr neki..
zato pa planiram nekako tako, da bova do polnoči nekje v mestu (ali pa pri meni), pol pa feštat
zato pa planiram nekako tako, da bova do polnoči nekje v mestu (ali pa pri meni), pol pa feštat
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Če bo vreme in energija grem najprej zjutri bordat. Popoldne ogrevanje pr kolegici, pol gremo pa verjetn na Pokovko. Shall see.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- MinimaLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Your worst nightmare
mi smo ga kr na fajn...prvo v študentu ga pili ko živali..pol so me nap*zdl da gremo gledt ognjemt, k ne marm tega pokanja tak da glava peče..no sm rekla bomo zdržal tm par minutk..seveda se to zavlekl u božjo m****..pol nzaj u študenta po alkohol in ostale zadevce pa na party..itak se ga bakal, cahal vsega svašta. ni da ni...pol k enim kolegom na after,ka blo konc...se zavlekl do večera, pol pa k men kjer smo se čist do konca u treske, spožrl vse ka smo vidli, muzka do kraja,debate take da si se joku na tleh..dokler nism jas omagala...tak da ja..res smo ga na harda...
Just go with the flow;)
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Popoldne sem kot vsak četrtek delala v zavetišču in imela plan ob ene desetih prit domov in doma z mojim pričakat polnoč, pol pa spat. Pa smo ob pol desetih prejeli klic o psici, ki luta po AC, tako da sem mojega angažirala, da se je odpravil ponjo. Tako sem jaz polnoč preživela med puncanjem drekcev pasjim mladičem in pomirjanjem psov, ki jih je razganjalo zaradi pokanja, moj dragi pa z neznano psico v avtu.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
full lepo in pozrtvovalno ! pridna
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Žurala v Kranjski gori 31.ga in 1.ga še 1X , pa me je mel da bi šla še 2.ga vn
Drugače sem pa do 30.zvečer mislila da bom pri kolegu na privatki, pa sem si potem na hitro premislila in šla s kolegico v Kranjsko...in bilo je fenomenalno
Drugače sem pa do 30.zvečer mislila da bom pri kolegu na privatki, pa sem si potem na hitro premislila in šla s kolegico v Kranjsko...in bilo je fenomenalno
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Nas pa je blo enih 25 pa smo šli na eno kočo za 4 dni. Blo je noro dobro. Malo smo plesali, velik pili, se igrali neke družabne igre, se kepali... Najboljše preživeti 4 dnevi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]