Kaj si želite za darilo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Red Bull in moja najljubša Lind čokolada, kar tako, ker se moram učit
Bo pa kmalu mobitel za roj. dan (žal ne gre drugač, kot da vem, ker treba pogodbo podpisat za podaljšanje)

Bo pa kmalu mobitel za roj. dan (žal ne gre drugač, kot da vem, ker treba pogodbo podpisat za podaljšanje)

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Jaz imam rajši manjša darila z bolj simbolno (ali uporabno) vrednostjo.
Bi vas pa prosila za pomoč. Iščem darilo za prijateljico, ki zelo rada kuha, vendar nimam izkušenj z silikonskimi zadevami za kuhanje.
TU sem našla nekaj primerkov, bi vas pa prosila za mnenje kako se obnese takšen material pri kuhanju.
Lp

Bi vas pa prosila za pomoč. Iščem darilo za prijateljico, ki zelo rada kuha, vendar nimam izkušenj z silikonskimi zadevami za kuhanje.
TU sem našla nekaj primerkov, bi vas pa prosila za mnenje kako se obnese takšen material pri kuhanju.

Lp

-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
ana27 napisal/-a:Mene pa bolj kot to kaj si želite zanima, kaj je bilo zadnje fantovo darilo vam in za kakšno priložnost
Jacques Lemans uro s Swarovski kristalči za rojstni dan. Ful lepo in praktično darilo, ker ure res nisem imela.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
ana27 napisal/-a:zanima, kaj je bilo zadnje fantovo darilo vam in za kakšno priložnost
Kvalitetno smučarsko perilo za božička, črne škornje kar tak in ta mesec ob prvi plači dobim srajčko iz Nara Camicie.
V kakšni vrednosti pa dobivate darila in jih kupujete?
Odvisno od koga in za koga. Za fanta kupim od 50-100€, ko bom enkrat imela €, bo tudi za več. Za sestro do 50€, drugo vse manj (bfrend do 30€, drugo do 15€)
A goal without a plan is just a wish.
- LioraBat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2006
- Kraj: Kranj
lih zanč smo se s kolegicam zgovarjale, kaj so dubile od fanta, oz. bolj natančno se je šlo od nakita..
ma ja mogoče bo tko slišat sam..enkrat bi res rada dobila za daril kkšn kos nakita, ker do zdej še nism nikol.
sej ne nosm neki velik nakita, niti mi ni zdej neki za bajne denarce, sam tko v življenju mi ni noben nč tazga podaril. niti kakšna babica za rojstni dan, tko kokr so kolegicam. pa ok za birmo se spomnim, da so dobile, sam js pač nism verna. pa tud fanta mam že 3 leta, pa mi ni nč tazga kupu..
pa sej pravm, da mi ni neki ful panika glede tega, sam ob takmu čveku s kolegicam me je pa res prjela želja, da bi tud jst rada kdaj kej tazga dobila za darilo.=)
ma ja mogoče bo tko slišat sam..enkrat bi res rada dobila za daril kkšn kos nakita, ker do zdej še nism nikol.
sej ne nosm neki velik nakita, niti mi ni zdej neki za bajne denarce, sam tko v življenju mi ni noben nč tazga podaril. niti kakšna babica za rojstni dan, tko kokr so kolegicam. pa ok za birmo se spomnim, da so dobile, sam js pač nism verna. pa tud fanta mam že 3 leta, pa mi ni nč tazga kupu..
pa sej pravm, da mi ni neki ful panika glede tega, sam ob takmu čveku s kolegicam me je pa res prjela želja, da bi tud jst rada kdaj kej tazga dobila za darilo.=)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov