Kaj poslušaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 136 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Do zdej sm poslušala največ elektronske glasbe, r'n'b, hip hop in pop, zdej sta mi pa ratala všeč tud metal & rock.. (tega si res nikol nism misnla, ampak ubistvu morš glasbo poslušat brez kakršnihkoli predodkov dokler je ne slišiš.. Večina ljudi pove, da ji neka zvrst ni všeč, čeprav se sploh ni nekak probala poglobit vanjo..)
Tko da ubistvu zdej poslušam skor vse..
Tko da ubistvu zdej poslušam skor vse..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Odvisno kje sm, pa s kom sm... tk da se glede muske znam prlagajat, ker ubistu poslušam skor use
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Poslušam rock, punk, nu-metal. Trenutno sem na indie glasbi, ker je reees zakon. Pred časom sem bla pa ful emo, še vedno mi je ful všeč, vendar sem se malo umirila (torej: pristala na indie). Nekako mam raje novodobni rock, punk in ne poslušam starih rokerjev.
Ko sem v kafiču in disku se pač prilagodim in pojem ter plešem tudi na zdolgočaseni pop oz. kao dance komade.
Najbolj čudno pri meni pa je da mi je Shakira zakon, pa čist izstopa iz mej moje naj glasbe..
Aja, bolj podroben pregled moje preposlušane glasbe lahko vidite na: http://www.last.fm/user/g00fy_qa/ . Če koga res zanima.
Ko sem v kafiču in disku se pač prilagodim in pojem ter plešem tudi na zdolgočaseni pop oz. kao dance komade.
Najbolj čudno pri meni pa je da mi je Shakira zakon, pa čist izstopa iz mej moje naj glasbe..
Aja, bolj podroben pregled moje preposlušane glasbe lahko vidite na: http://www.last.fm/user/g00fy_qa/ . Če koga res zanima.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni so najbolj všečne poskočne popevke, ki grejo v uho. Rada imam tudi evergreene, latino (salsa, bachata, boogaloo, reageton), narodnjake, stari rock. V bistvu ne maram housa in njegovih različic, metala, punka, grungea, hip hopa in balad.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
To je čisto odvisno od počutja, najbolj mi je pa fajn dance (ker se da dobr plesat), pa techno tud seka...mmmm me prav spravi v dobro voljo, res hard če ne pa poslušm vse...pop, domačo, rock... zablujena mi je ratala tud ful fajn, ker prej jo sploh nism mogla poslušat tako da ja edin metal mi ne gre ravno v uho...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst tut bolj različno poslušam, čeprav najblj rock pa punk...sam mi pa tut kdaj zapaše kakšen dance komad!!
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js pa poslušam techno zei tle na anketi sm dala elektronska glasba.... če je to s tem mišlen =) Sam pr men pa niti ni tok od počutja odvisn mislm tut če sm slabe vole ne prenašam kšnga metala pa rocka p rapa isto ne.... pa brez zamere tistim k to poslušate aja učas p še kšn house komad se najde d mi je ušeč ... =)
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
večinoma rock, punk, indie =)
pa tud kaj drugega, sam to mi najbl sede
pa tud kaj drugega, sam to mi najbl sede
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Prvi neprebran prispevek • 136 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov