Kaj poslušaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moj glasbeni okus pa se drastično spreminja. najprej sem iz soft (beri: pop rock, rock, rock-punk, punk...) šla na 'hard' (dark metal, nu metal...), nekaj mescev ostala ''tam'', zdaj pa me čedalje bolj spet navdušuje indie, emo, rock in punk muzka. ampak bolj na soft pa na-a. ne grem.
za v disku mi je všeč tudi dance, ker se da dobro plesat, ne maram pa lih techno in skomercializiranega popa (ala britney spears).
aja pa na kakšnih porokah in ''vaških veselicah'' sede tudi narodna ala golicaaaa
za v disku mi je všeč tudi dance, ker se da dobro plesat, ne maram pa lih techno in skomercializiranega popa (ala britney spears).
aja pa na kakšnih porokah in ''vaških veselicah'' sede tudi narodna ala golicaaaa
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Hhmm.. Veliko razločnih zvrsti. Punk, punk-rock, rock, evergreeni in se najdejo še kake balade.
Težko bi se odločila za samo 1.
Težko bi se odločila za samo 1.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
adry23 napisal/-a:Sugarbabes - Eazy
sam poslušati eno skladbo cel dan, teden, mesec. meni bi verjetno kaj kmalu postalo dolgočasno.
“Fashion does not only exists in dresses;
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No tut jest poslušam velik različne glasbe, čeprav bi se lah reklo, da sem najbolj obtičala tam nekje v 80-ih v disco/pop/rocku. Mam pa čist različne dneve, ko mi paše recimo tut kak novodobni rnb, pop, rock, tut kej bl na hard, yugo itd.
Edino kar ne prenesem in mi resnično zamori je pa hause in vse možne podzvrsti - joj uno nabijanje mi prov glavobol povzroči. Al pa muzka v stilu unih pošasti k so na evroviziji zmagal mi tut ni.
Edino kar ne prenesem in mi resnično zamori je pa hause in vse možne podzvrsti - joj uno nabijanje mi prov glavobol povzroči. Al pa muzka v stilu unih pošasti k so na evroviziji zmagal mi tut ni.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
hmm razne podzvrsti rocka... od starga do progresivnga, stoner itd... pač kakršn dan mam... pol mi pa včasih paše za vmes kaka bol funky zadeva (ala smash mouth, rhcp-stare stvari), pa neki ženskih izvajalk (macy gray recimo)... pa včasih kr kak sam en komad od kake skupine, kr mi gre pač lepo v uho... pa ska za vesele dneve in norenje
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ma skoraj vse, največ pa rock,ska pa tud jazz se prileže
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
house house house..
ko sm slabe volje pa priznam, se znajdejo lifehouse, snow patrol &the fray..
ko sm slabe volje pa priznam, se znajdejo lifehouse, snow patrol &the fray..
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Moja prva in velika ljubezen je rock. Tudi nekaj "alter glasbe" (sicer ne vem zakaj ji tako pravijo, ker to po moje spada tudi pod rock, sam OK...).
Dooolgo sem poslušala samo to.
Potem pa sem začela uživat še od dobrem popu (občasno se najde kak komad ki je res doličen), kvalitetnem house-u (sploh ko se zdivjam) in progressive metalu.
Dooolgo sem poslušala samo to.
Potem pa sem začela uživat še od dobrem popu (občasno se najde kak komad ki je res doličen), kvalitetnem house-u (sploh ko se zdivjam) in progressive metalu.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov