Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 43 od 45
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
nič ne bom za pusta...sovražim pust in maškare zaradi dveh razlogov:
1. ljudje pod krinko si več upajo, še posebej če te poznajo in te prepoznajo...
2. v srednji šoli sem imel sošolko, katere brat je imel čisto pošito faco...bil je v maškarah, imel brado iz vate in to je zagorelo in mu ožgalo obraz...na faci je imel kožo od riti....od takrat imam nek strah pred maškarami....
1. ljudje pod krinko si več upajo, še posebej če te poznajo in te prepoznajo...
2. v srednji šoli sem imel sošolko, katere brat je imel čisto pošito faco...bil je v maškarah, imel brado iz vate in to je zagorelo in mu ožgalo obraz...na faci je imel kožo od riti....od takrat imam nek strah pred maškarami....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^HOLY CRAP
jz bi bla pa sneguljčica.
jz bi bla pa sneguljčica.
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na Ptuj pridi v šotor
Dober program, za tipe kaj za videti-pol punc je oblečenih v kao sexy cheap kostume, dobre skupine nastopajo-večinoma,...
In je biti namaskiran 1. čisto normalno, 2.nihče te ne bo prepoznal tukaj, 3. ne gnjavi se kar vsepovprek
Dober program, za tipe kaj za videti-pol punc je oblečenih v kao sexy cheap kostume, dobre skupine nastopajo-večinoma,...
In je biti namaskiran 1. čisto normalno, 2.nihče te ne bo prepoznal tukaj, 3. ne gnjavi se kar vsepovprek
The world is as you are.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz pa iščem kakšen črn ali siv kavbojski klobuk (ženski) in pas z zvezdo. Kje bi lahko to našla?
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
nobeden več ne dela sam kostumov? resno, pol vidiš stotisoče enakih mask, vse nekaj plastično... sploh pa poceni kostumi niso ne vem kako boljše izdelave kot home-made. jst sm si sama nrdila že precej kostumov- rdeča kapica, mušnica, piratka, miška... enkrat sem bila celo drevo
Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 43 od 45
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov