Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
rachka_ napisal/-a:emanuela napisal/-a:rachka_ napisal/-a:ma sem ti favš za dvorano na ptuju..jaz bi tudi šla! sicer sem bila prejšen vikend, ampak ni bilo še tisto tapravo. tu v ljubljani pa sploh ni tistega pravega filinga. mogoče mogoče grem v soboto v 4ko pogledat, kjer je tradicionalno šeemljenje. kaj pa vem.
verjamem...v lj sploh ni tega vzdušja, nič, tako da si naslednje leto le prihrani kak dan za to kaj na karneval greš v nedeljo?
a.a cel vikend sem zapečatena v ljubljani
pridi v mediapark na tradicionalni pustni disco z radyoyo.
js sm bla lani v 4ki in je blo do kakih treh absolutno prazno, tko da smo pol kr na metelkovo krenili.
tko, da letos ne bom reskirala:)
je pa v mediparku zagotovljeno dobra zurka, vsaj do zdaj je bla:))))
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jst grem tut v Mediapark! Sem tut 100%, da bo žur, ker bosta Pier & Jamirko miksala muziko!
Za gejša kostum pa sploh ne vem! Mal težko izvedljivo!? Frendica mi neki teži, da bi bli zombiji iz Thriller od M.Jacksona in bi pol plesal tist dance! Bad idea!
Za gejša kostum pa sploh ne vem! Mal težko izvedljivo!? Frendica mi neki teži, da bi bli zombiji iz Thriller od M.Jacksona in bi pol plesal tist dance! Bad idea!
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Jaz tudi mislim, da bo danes več ljudi, ker je vikend...ker eni keri nimajo počitnic/dopusta imajo pol v sredo šolo/službo....
Lani smo se z kolegicami zmenile in smo bile Španke....letos pa ne vem....verjetno bom metuljček- ampak brez kril
Lani smo se z kolegicami zmenile in smo bile Španke....letos pa ne vem....verjetno bom metuljček- ampak brez kril
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js se pa ne morem odločit kaj bi bla:
- klovn (mam cel komplet)
- čudna nevesta (od mt stara poročna oblrka, neki na glavn, pa mel smešn namazana...kkšna kri al pa kej tazga)
- al pa pika nogavička...tle bi pa pač pobrala stvari iz omare
Nekak bi bla še najraj pika nogavička, ker bi se pomoje najbolj sproščen počutla, sam pomoje jih bo itak ful takih. Spljoh ne vem
- čudna nevesta (od mt stara poročna oblrka, neki na glavn, pa mel smešn namazana...kkšna kri al pa kej tazga)
Nekak bi bla še najraj pika nogavička, ker bi se pomoje najbolj sproščen počutla, sam pomoje jih bo itak ful takih. Spljoh ne vem
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem za nevestotanika* napisal/-a:Js se pa ne morem odločit kaj bi bla:
I laugh at gilded butterflies.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov