Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Malenkost
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
a sem že povedala da sovražim trgovine ki vse takoj razprodajo?moje policijske stvari so šle po gobe, zato bom ustvarjala s stvarmi, ki jih imam doma.ne da se mi namreč dati denarja za kar nek kostum.tako da bom čarovnica,muahaha sicer bo to vsaka druga, ampak kaj češ.bom se naslednje leto prej spravila nabavljat
kje so pa slikice?se nobena noče pokazati?
kje so pa slikice?se nobena noče pokazati?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vampirka Twilight manija pa take fore Sej ne neki ful, samo zobe, crna oprijeta oblacila, rdeca sminka pa bleda koza. Bi znalo izpast fajno ^^
Aja policijske kape sm drgac vidla v sparu!
Aja policijske kape sm drgac vidla v sparu!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz sem pa danes dobila vabilo za en pustni žur, tko da se bom po tisoč letih spet našemla...Ful bi bla jastog, sam nimam nč kej dosti rdečega za oblečt Sicer pa razmišljam še, da bi bla noj in mam tut že ful hudo idejo kako narest kostum, ampak se bojim, da bo premalo časa
Aja, pa ful mi je bedno, k je tok mraz in morš met bundo, pol se pa itak pol kostuma ne vidi...
Aja, pa ful mi je bedno, k je tok mraz in morš met bundo, pol se pa itak pol kostuma ne vidi...
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
no, jst sm se koooončno odločla....zbirala sem med 4imi možnostmi, zdej sm pa ugotovila da najbl vžgejo maske k so v večini sestavljene iz kosov ki jih doma v omari najdeš in navlečeš nase tko da bom piratka. Edin klobuk pa eno sabljo si morm nekje sposodt, če pa ne bo šlo si jo bom pa kupla....
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Moji predragi prijatelji so se odločili, da bomo letos skupinsko hipiji..
Sej ideja mi je kr kul, ampak nimam pojma kaj naj navlečem na sebe
Sej ideja mi je kr kul, ampak nimam pojma kaj naj navlečem na sebe
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
PuNcHKaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Jaz in moja prijateljica pa bova Pat in Mat - A je to. Imava najbolj poplne maske, njuni glavi.. Njena mami nama bo naredila trebuh. Od njene sestre sva si sposodle nosečniške hlače, od njenega dragega delavske čevlje. Imeli bova zraven orodje. Manjka nama samo še rumen puli
Malo bom OT, ampak me res zanima, če slučajno katera ve, če se za pusta lahko našemiš v poštarja? Ker to bi naj bila uradna delovna uniforma pa ne vemo, če lahko..
Malo bom OT, ampak me res zanima, če slučajno katera ve, če se za pusta lahko našemiš v poštarja? Ker to bi naj bila uradna delovna uniforma pa ne vemo, če lahko..
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst sm pa zdej doma iskala med starimi pustnimi kostumi, če mam kako ogrinjalo, da bi bla vampirka ... In sm namesto tega našla kostum za gusarja, ki sm ga imela že ful let nazaj ... Ni pa nič posebnega - rdeča stara majca, spodaj razrezana, rdeča rutica, preveza za oči, en velik zlat uhan (obroček) ... še celo kljuko za na roko imam ampak mislim da kljuke ne bom uporabla ... bom pa imela blond lasuljo pod rutico Sm lihkar probala in ful dobro zgleda ...
Let's swim to the moon .....
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
js bom pa šolarka...ne kaka sexy al pa kej tazga
mela bom pač karirasto črno belo kiklco (ne prekratko), škorne, pa mogla bom met pajkice ker je pač mrzlo...zgori bom mela pa belo srajco pa kravato črno pa belo..pa nardila si bom 2 čopka..
to je to:)
bomo widl kako bo izpadl..
mela bom pač karirasto črno belo kiklco (ne prekratko), škorne, pa mogla bom met pajkice ker je pač mrzlo...zgori bom mela pa belo srajco pa kravato črno pa belo..pa nardila si bom 2 čopka..
to je to:)
bomo widl kako bo izpadl..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov