Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ingicaa napisal/-a:zakaj negre noben na ptuj tam vsako leto dogaja
Jst bom šla mogoče tja ker še nikol nism bla za pusta tam....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz bi pa fuul rada bla bl rave stile, flešerkica pa to
Sam bi mogla nekje buffke dobit.. Pa blago nabavit, pa sešit dat kako kiklco pa ostalo..
Sam bi mogla nekje buffke dobit.. Pa blago nabavit, pa sešit dat kako kiklco pa ostalo..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ja sej vem, sam men je glavn, da uni k me poznajo vejo, da sm maškara.. K bi rees rada bla flešerkica K so mi ratal te outfeetki, k sm gledala kšni slikce z meet me-jev pa tko, prou hudi pa zabavni..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Mi (naš klas) smo hotl it v mesto kot rjavo srajčniki pa črno srajčniki, sam pol smo si premislal, ker bi nas verjetno mal grdo gledal, pa še ne morejo brez svoje vodje(mene), ker bom v Franciji na smučanju
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
miikena napisal/-a:Ja sej vem, sam men je glavn, da uni k me poznajo vejo, da sm maškara.. K bi rees rada bla flešerkica K so mi ratal te outfeetki, k sm gledala kšni slikce z meet me-jev pa tko, prou hudi pa zabavni..
bi mogla mene videt kaka sem bla tam 2003
mi2 z mojim se menima da bi bla jaz tip on pa moja kurbica mam eno tako pink lasuljo , čist idealno
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sej starejši se tud lahko našemimo. Zakaj pa ne?
To ne pomeni, da smo otroci. No za nekatere res nevem kok so stari ampak tako na splošno.
To ne pomeni, da smo otroci. No za nekatere res nevem kok so stari ampak tako na splošno.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- emmaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
Jela napisal/-a:Hehehe froci
Mislm pa kaj je s tabo, kaj si pa hotla sploh rečt s tem froci!
Dej, če ne razumeš poante pusta in če te to ne zanima, ne vem zakaj se s tem ukvarjaš. Sploh si pa verjetn ravno ti dost pod povprečno starostjo tuki na forumu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov