Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
po neuspeli ideji na matrico, bom letos kleopatra. če ma kera kaj v pomoč k sestavi tega kostuma se priporočam... nekaj zlatega blaga sicer imam ampak bo treba šivalnis troj ven potegnit pa se zraun spravit...
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
jest pa nam nč ker se nobenmu ne da al pa noben nima cajta... še moj ni za take stvaro očitno, čeprou je že tko al tko ena šema
je pa men prej zmer mami sama 'na roke' šivala kostume doma u kuhni s starinskmu šivalnmu strojam in zmer so bli genjalni, hvala mami :bussi:
je pa men prej zmer mami sama 'na roke' šivala kostume doma u kuhni s starinskmu šivalnmu strojam in zmer so bli genjalni, hvala mami :bussi:
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
joy23 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:joy23 napisal/-a:Jst bi bla pa nekej sexy ... Zaenkrat sem se spomnila samo na mačko in hudička. Še kakšna ideja?
sexy nuna.. v merkator hipercentrih majo obleke.. kao si nuna ampak maš čist tko kratko oblekco, spodi pa pač mrežaste žabe in škornje
Uuuu ja, sm šla gledat v prospekt in sm vidla, ful je dobr Sam je pa oblekca res kratka
rachka_, tvoja ideja mi ni slaba, sam ne vem kako bi se sploh oblekla
Mene pa resno zanima zakaj je taka nuja biti za maškare seksi. Na bruhanje mi gre, ko vsako leto vidim na stotine bab v kostumih raznih seksi mačkic in hudičk in ne vem česa še vsega ... Zakaj se je nujno treba tlačit v neka kratka krilca in mrežaste žabe. A si druge dni v letu ne upate it tako oblečene ven in potem izkoristite maškare? Saj načeloma nimam nič proti temu, samo res mi je smešno, kako je nekaterim najpomembnejše ne biti dobra in izvirna, ampak seksi maškara.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:mah jst sm tud predlagala da bi bli nune, sam je to ful zrabljeno..
jst sicer vem da bom mela mrežaste žabe, žametne roza kratke hlače pa gor repek pršit, prozorno srajčko z odpetmi gumbi, pentlco okrog vratu, uhca pa vrjetno une špegle za čez oči..maska al kua je tist..
vem da zajčice nimajo kratkih hlač, sam vseen, a bo kul če bom mela take:
al bi blo bolš če bi mela pinky bikini kopalke čez žabe?
Ja načeloma maš fajn idejo...sam a ti ne bo mal mraz, ker takrat še ne bo tolk toplo, sploh če boš kje zuni, boš zmrzvala. Drgač so pa hlačke meni osebno bolš, ker če bi imela bikinke čez bi že zgledal, da je tvoj cilj čim manj se obleč
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
drgač pa jest komi čakam, letos pusta. Bom angelček z krili (sem na srečo našla taka, k majo pravo perje gor), oblečena bom pa v bel kostimček (bele hlače in bela jaknica. Spodi pa debel bel pulover, da me ne bo zeblo tko kot lani
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
lorelaj napisal/-a:Mene pa resno zanima zakaj je taka nuja biti za maškare seksi. Na bruhanje mi gre, ko vsako leto vidim na stotine bab v kostumih raznih seksi mačkic in hudičk in ne vem česa še vsega ... Zakaj se je nujno treba tlačit v neka kratka krilca in mrežaste žabe. A si druge dni v letu ne upate it tako oblečene ven in potem izkoristite maškare? Saj načeloma nimam nič proti temu, samo res mi je smešno, kako je nekaterim najpomembnejše ne biti dobra in izvirna, ampak seksi maškara.
To je zato, ker so lahko vsaj en dan v letu to, kar si drugače zaradi družbenih norm, lastnih vrednot in frustracij nikoli ne bi upale biti, tokrat pa so lahko z dobrim izgovorom.
(Malo foteljske psihologije, ne rabite me ubit. )
Jaz še tudi ne vem kaj bom, a v nekaj se bomo našemili v soboto in potem šli žurat. Samo še spomnit se je treba nekaj res dobrega ...
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
g00fy_qa napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Mene pa resno zanima zakaj je taka nuja biti za maškare seksi. Na bruhanje mi gre, ko vsako leto vidim na stotine bab v kostumih raznih seksi mačkic in hudičk in ne vem česa še vsega ... Zakaj se je nujno treba tlačit v neka kratka krilca in mrežaste žabe. A si druge dni v letu ne upate it tako oblečene ven in potem izkoristite maškare? Saj načeloma nimam nič proti temu, samo res mi je smešno, kako je nekaterim najpomembnejše ne biti dobra in izvirna, ampak seksi maškara.
To je zato, ker so lahko vsaj en dan v letu to, kar si drugače zaradi družbenih norm, lastnih vrednot in frustracij nikoli ne bi upale biti, tokrat pa so lahko z dobrim izgovorom. (Malo foteljske psihologije, ne rabite me ubit. )
Jaz še tudi ne vem kaj bom, a v nekaj se bomo našemili v soboto in potem šli žurat. Samo še spomnit se je treba nekaj res dobrega ...
se strinjam meni prav tako presedajo miniči in štikliči in dekolteji-če bi vzel stran al rogove, al krilca, al ušesa, al pa klobuk...bi dobil 14.537 manj kot pomanjkljivo oblečenih punc.
najbolj odbite maske so bila tisto leto, ko je bila ptičja gripa aktualna. ljudem se je strgal!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
lorelaj napisal/-a:joy23 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:joy23 napisal/-a:Jst bi bla pa nekej sexy ... Zaenkrat sem se spomnila samo na mačko in hudička. Še kakšna ideja?
sexy nuna.. v merkator hipercentrih majo obleke.. kao si nuna ampak maš čist tko kratko oblekco, spodi pa pač mrežaste žabe in škornje
Uuuu ja, sm šla gledat v prospekt in sm vidla, ful je dobr Sam je pa oblekca res kratka
rachka_, tvoja ideja mi ni slaba, sam ne vem kako bi se sploh oblekla
Mene pa resno zanima zakaj je taka nuja biti za maškare seksi. Na bruhanje mi gre, ko vsako leto vidim na stotine bab v kostumih raznih seksi mačkic in hudičk in ne vem česa še vsega ... Zakaj se je nujno treba tlačit v neka kratka krilca in mrežaste žabe. A si druge dni v letu ne upate it tako oblečene ven in potem izkoristite maškare? Saj načeloma nimam nič proti temu, samo res mi je smešno, kako je nekaterim najpomembnejše ne biti dobra in izvirna, ampak seksi maškara.
Jst nikol nism bla za maškare nč sexy, letos pa bom In niti ne mislim imet ultra kratkega krilca in mrežastih žab. Ne mislim si pa kupovat ne vem kakšnih kostumov ali šivat, ker se mi gre sam za foro, ko bomo šli zvečer z družbo vn in je to to.
Use your head and follow your heart.
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
lorelaj napisal/-a:Mene pa resno zanima zakaj je taka nuja biti za maškare seksi. Na bruhanje mi gre, ko vsako leto vidim na stotine bab v kostumih raznih seksi mačkic in hudičk in ne vem česa še vsega ... Zakaj se je nujno treba tlačit v neka kratka krilca in mrežaste žabe. A si druge dni v letu ne upate it tako oblečene ven in potem izkoristite maškare? Saj načeloma nimam nič proti temu, samo res mi je smešno, kako je nekaterim najpomembnejše ne biti dobra in izvirna, ampak seksi maškara.
Pa jst ne vem, kaj je narobe, če si seksi maškara. Jah ne vem, jst niti en drug dan v letu ne bi oblekla vročih hlačk, mrežastih žab in petk naenkrat Takrat pa lahko, sej zato pa je pust, da si lahko drugačen kot si sicer.
Glede izvirnosti: Za pusta raje vidim 100 neizvirnih maškar kot 100 neizvirnih ne-maškar.
Aja, nikoli še nisem bila nič seksi za maškare, tudi letos ne bom, ker k mojim 'kreacijam' to ne paše. Mogoče kdaj drugič...
Letos, če bo le čas: http://blog.craftzine.com/lego_costume_erin.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov