Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
A MA KDO KEJ ZA PUSTA HRUSTA???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
To bom jst jutr govorila, k bom okol hodila Upam da mi rata kej dobrga nabrat
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah pri nas je pa v nedeljo Vomski poh pa je to najbolj gledat sam kaj ko delam glih takrt
Morm jit saj jutr mal pogledat maškare
Jst nebom nč
Morm jit saj jutr mal pogledat maškare
Jst nebom nč
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
jst sm mislna d ne bom nč, tko kot že neki let ne. zdj so pa okoliščine take d sm se mogla na hitr neki spomnt. in sm se odločila d bom skajterka...hlače od atija, bratovi čevli, oprjeta majčka, mal povezanih rut in kapca. mislm d bo kar kul.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
.::barby::. napisal/-a:jst sm mislna d ne bom nč, tko kot že neki let ne. zdj so pa okoliščine take d sm se mogla na hitr neki spomnt. in sm se odločila d bom skajterka...hlače od atija, bratovi čevli, oprjeta majčka, mal povezanih rut in kapca. mislm d bo kar kul.
Kaj pa skejt?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
^^ ja sm tud že o tem razmišlala, sam se ne spomnm nobenga k ga ma. hvala za opozorili...bom si ga poskusla priskrbet.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
-
hondasica - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2006
- Kraj: lj.
men je pa prjatlca posodla oblekco za angelcka,k jo je sama sesila,je res huda,pol sva sla pa se z mojim lasuljo kupt(dolge blond kodrcke-glih za angelcka hihi),on si je kupu pa lasuljo crno z drecimi rozicki in bo hudicek
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
.::barby::. napisal/-a:^^ ja sm tud že o tem razmišlala, sam se ne spomnm nobenga k ga ma. hvala za opozorili...bom si ga poskusla priskrbet.
Saj ni tako nujno da ga maš. Predvidevam da ne znaš niti stati na skejtu, tak da bi blo malo čudno če bi ga samo okrog nosila po rokah.
Drgač pa jaz bi ti ga lahko posodila če bi se poznale..
No v glavnem, fajn opravi kot maškara.
As the shadow follows the body,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov