Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- passi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2010
Ok, zdej pa mislm, da je že pravi čas za razmišljanje o pustu, k ni več november, ampak že februar teli pustni kostumi za odrasle so mi prov ušeč, pa mislm, da bom naročila kar gasilko. še nisem bla nikol kaj pa boste vi kej za pusta?
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Za jutri bo improvizacija, še ne kaj točno in kako bo izpadlo, namen je "grozen", v torek pa havajka (mam rožce in slamnato kiklco, ostalo kombiniram z oblekami) ali kavbojka (kavbojske škornje mam, klobuk tut, karirasto srajco tut, rjavo kiklo al jeans tut).
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
EJ enake probleme mam, sam da vem da gremo vn že dva tedna
ampk sm se zdj odločla da bom učitlca...pač..u izi, suknjič, špegli, ena palca in bo, fuck that
ampk sm se zdj odločla da bom učitlca...pač..u izi, suknjič, špegli, ena palca in bo, fuck that
It was forever..but it didnt last long..
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
A kdo ve kje bi lahko dobila pilotsko kapo (za žensko, torej ne preveliko), nekaj takega kot na spodnjem linku? Sem že preiskala po bolhi in drugod pa nič našla.. Celega kostuma ne rabim in mi je škoda metat vstran denar za celo opravo, sploh ker so vsaj 20eur, večina pa še kar konkretno več.
Aja, rabila bi pa do drugega tedna (srede), tako da razni amazoni ipd. ne pridejo v poštev
https://www.amazon.co.uk/Airline-Pilot-Accessory-Fancy-Dress/dp/B0058I37AO
Aja, rabila bi pa do drugega tedna (srede), tako da razni amazoni ipd. ne pridejo v poštev
https://www.amazon.co.uk/Airline-Pilot-Accessory-Fancy-Dress/dp/B0058I37AO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov