Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz bom Havajanka najbolj simple
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
letos je pust ravno na prešernov dan, kajne?
Drugače pa me zanima kdaj približno začnejo prodajati pustne stvari.
Rada bi bila namreč sobarica, policajka, navijačicam miss sveta ali pač nekaj bolj sexy.
Se mogoče da kje kostum samo izposodit, da ne bi zapravljala zelo veliko denarja zanj?
Drugače pa me zanima kdaj približno začnejo prodajati pustne stvari.
Rada bi bila namreč sobarica, policajka, navijačicam miss sveta ali pač nekaj bolj sexy.
Se mogoče da kje kostum samo izposodit, da ne bi zapravljala zelo veliko denarja zanj?
Zadnjič spremenil Summer055, dne 20. Jan. 2011 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't worry, be happy!!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^ti kostumi ne stanejo kaj preveč, prodajajo jih tudi v hipermarketih.
Sama sem od nekdaj hotela biti kurent, pa me je z odraščanjem to minilo
Letos pa razmišljam da bi bila Snooky iz Jersey shore Hootchie mama cote, oranžen puder, črna lasulja in gas
Sama sem od nekdaj hotela biti kurent, pa me je z odraščanjem to minilo
Letos pa razmišljam da bi bila Snooky iz Jersey shore Hootchie mama cote, oranžen puder, črna lasulja in gas
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Summer055:
8. marec (ko je letos pust) =/= prešernov dan
8. marec (ko je letos pust) =/= prešernov dan
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^haha Ma je zamenjala z dan žena
Jaz še nevem, če bom kaj praznovala in če bom kaj... je še kr veliko časa do takrat. Lani sem po nevem kolkih letih kao praznovala še to je blo na hitro zmenjeno, sem bla pa kr hudička tak kot vsaka druga punca ostale so pa ble vse neke sexy zajkle in metuljčice...
Glavno, da bom spet krofe jedla. No sem jih že začela ta tedn, kr dvakrat... mljask
Jaz še nevem, če bom kaj praznovala in če bom kaj... je še kr veliko časa do takrat. Lani sem po nevem kolkih letih kao praznovala še to je blo na hitro zmenjeno, sem bla pa kr hudička tak kot vsaka druga punca ostale so pa ble vse neke sexy zajkle in metuljčice...
Glavno, da bom spet krofe jedla. No sem jih že začela ta tedn, kr dvakrat... mljask
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov