Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
AdidasGirl napisal/-a:js bom pa šolarka...ne kaka sexy al pa kej tazga
mela bom pač karirasto črno belo kiklco (ne prekratko), škorne, pa mogla bom met pajkice ker je pač mrzlo...zgori bom mela pa belo srajco pa kravato črno pa belo..pa nardila si bom 2 čopka..
to je to:)
bomo widl kako bo izpadl..
Na liziko ne pozabi. (Razen če ti to potem deluje preveč seksi.)
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Midva bova Marilyn Monroe in John F. Kennedy
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
22. februar 2009, nedelja:
Obisk in sprevod pustnih mask ter pustnih vozov po Pristaniški ulici, s simboličnim tekmovanjem za najboljši pustni voz in najboljšo pustno skupino sodelujočo v sprevodu
Zabavni in glasbeni popoldanski in večerni program v Taverni za vse pustne maske in vozove.
Obisk in sprevod pustnih mask ter pustnih vozov po Pristaniški ulici, s simboličnim tekmovanjem za najboljši pustni voz in najboljšo pustno skupino sodelujočo v sprevodu
Zabavni in glasbeni popoldanski in večerni program v Taverni za vse pustne maske in vozove.
(s)mej se
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
tri kure pa smo se včeraj odpravile na kitića v ptujski karnevalski šotor.kljub temu, da sem bila čarovnica:kar je zelo pogosta maska, sva bili v napolnjenem šotoru samo dve-in en čuden tip s čarovniškim klobukom, ki ne šteje...drugi dve pa sta bili hudički, kar je bil vsak drugi
polno glavo pa sem imela hootchie mam,če veste kaj je to, ki so kazale skoraj celo rit ven:medicinke, hudički, sobarice,playboy zajčice itd... pol pa so se bunile ko so jim gnjavili....ja če ne bi pol pi*** ven kazala, bi bilo mogoče ql...slikice seveda sledijo
polno glavo pa sem imela hootchie mam,če veste kaj je to, ki so kazale skoraj celo rit ven:medicinke, hudički, sobarice,playboy zajčice itd... pol pa so se bunile ko so jim gnjavili....ja če ne bi pol pi*** ven kazala, bi bilo mogoče ql...slikice seveda sledijo
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ma sem ti favš za dvorano na ptuju..jaz bi tudi šla! sicer sem bila prejšen vikend, ampak ni bilo še tisto tapravo. tu v ljubljani pa sploh ni tistega pravega filinga. mogoče mogoče grem v soboto v 4ko pogledat, kjer je tradicionalno šeemljenje. kaj pa vem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
rachka_ napisal/-a:ma sem ti favš za dvorano na ptuju..jaz bi tudi šla! sicer sem bila prejšen vikend, ampak ni bilo še tisto tapravo. tu v ljubljani pa sploh ni tistega pravega filinga. mogoče mogoče grem v soboto v 4ko pogledat, kjer je tradicionalno šeemljenje. kaj pa vem.
verjamem...v lj sploh ni tega vzdušja, nič, tako da si naslednje leto le prihrani kak dan za to kaj na karneval greš v nedeljo?
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
g00fy_qa napisal/-a:AdidasGirl napisal/-a:js bom pa šolarka...ne kaka sexy al pa kej tazga
mela bom pač karirasto črno belo kiklco (ne prekratko), škorne, pa mogla bom met pajkice ker je pač mrzlo...zgori bom mela pa belo srajco pa kravato črno pa belo..pa nardila si bom 2 čopka..
to je to:)
bomo widl kako bo izpadl..
Na liziko ne pozabi. (Razen če ti to potem deluje preveč seksi.)
hehe, dobra ideja čeprou bom mela že flašo u roki ampak ok hihii
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
^^ meni pa je šotor na ptuju, kar nekaj... pa še drago je za popizditi Smo v petek na housu s tremi babami zapravle 120€, ker smo pač naredle napako, pa šle trezne notri... je pa blo vzdušje fajn. Pa v pondeljek sem še bla na BFM pa je blo super, ker pač tako glasbo poslušam... drugi nastopajoči pa so
Aja, pa nisem bla nič namaskirana.. ker se maskiram samo 1x pa še to tisti vikend pred pustom. Lahko pa rečem, da ma folk kar ideje glede tega... najbol izvirna maska šotora: Zdenka sir
Pa kot je emanuela izjavla glede tistih kurbiš mask... res jih je poln šotor. Sicer pa niti malo nisem obračala pozornost na njih, ker mi dol visi za take, ki mislijo da bodo s svojim kurbiš izgledom pritegnile poglede. Če je njim tak vredi.. je meni tudi
Aja, pa nisem bla nič namaskirana.. ker se maskiram samo 1x pa še to tisti vikend pred pustom. Lahko pa rečem, da ma folk kar ideje glede tega... najbol izvirna maska šotora: Zdenka sir
Pa kot je emanuela izjavla glede tistih kurbiš mask... res jih je poln šotor. Sicer pa niti malo nisem obračala pozornost na njih, ker mi dol visi za take, ki mislijo da bodo s svojim kurbiš izgledom pritegnile poglede. Če je njim tak vredi.. je meni tudi
Zadnjič spremenil theNinna, dne 20. Feb. 2009 13:55, skupaj popravljeno 2 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
emanuela napisal/-a:rachka_ napisal/-a:ma sem ti favš za dvorano na ptuju..jaz bi tudi šla! sicer sem bila prejšen vikend, ampak ni bilo še tisto tapravo. tu v ljubljani pa sploh ni tistega pravega filinga. mogoče mogoče grem v soboto v 4ko pogledat, kjer je tradicionalno šeemljenje. kaj pa vem.
verjamem...v lj sploh ni tega vzdušja, nič, tako da si naslednje leto le prihrani kak dan za to kaj na karneval greš v nedeljo?
a.a cel vikend sem zapečatena v ljubljani
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov