Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mi2 z bivšim sva bla hipija (par let nazaj)... sva čist zažigala
zdj pa že dolg nism več maškurca za pusta
zdj pa že dolg nism več maškurca za pusta
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 13. Apr. 2010 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ko sem bila mlajša sem bila dobra vila, ciganka, rdeča kapica, klovn, kavbojka, čarovnica... Sedaj pa že kar nekaj let nisem bila nič.
Že nekaj let se s prijatli menmo, da bi bili kej tko skupinskega pa vsako leto vse splava po vodi...upam, da nam končno enkrat rata.
Že nekaj let se s prijatli menmo, da bi bili kej tko skupinskega pa vsako leto vse splava po vodi...upam, da nam končno enkrat rata.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Nič, ker nobeni prijateljci al pa prijatelju se ne da več, ker je to kao otročje.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst pa ne maram maškar, k sm bla mejhna sm se jih kr bala in se ful nism marala nikol v maškaro naštimat, pa smo se mogl za v šolo zmeri obvezno našemt Mi je pa mami res lepe kostumčke šivala, ful sm bla lepa, največkrat sm pol zmagala, k smo imel tekmovanje za najlepšo maškaro Bla sm pa zajček (mi je mami nardila skor več korenje, kokr sm bla sama ), miška (to sm bla v prvem razredu, res sm bla kjut v unmu kostumčku, k sm bla ful mejčkena, tak kostumček siv, na kratke hlače, tko nabrane, pa una kapa z ušesi na glav, pa ful dolg rep, pa sirček v rokah ), mucek, dvorni norček, zdravnica...sam zmer me je mami mogla skor prsilt, da sm se našemla.
Ne vem, nimam želje po tem, da bi se kej naštimvala za pusta in se tud nikol ne.
Ne vem, nimam želje po tem, da bi se kej naštimvala za pusta in se tud nikol ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov