Kaj boste za pusta :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Ena družbica (same ženskice) smo ble eno leto bitchez Tko očitno... pol smo pa pršle k enmu stričku...pa tip reče: kaj pa ste vi sploh? Pa eno leto smo ble jst pa sestrca (še ko smo ble mlajše) mož pa žena...jst sm mela 3x prevelike mamine cevlcke s petko...
To leto pa vrjetn nebom nix...kr tukej pr nas itak nč ne dogaja...pa folk tut ni za foro. Redko kdo odpre, če pa že...so pa tolk zamorjeni pa zateženi...fej fuj. Sam tiste stare tetice so najs... še slikajo se z nami...
To leto pa vrjetn nebom nix...kr tukej pr nas itak nč ne dogaja...pa folk tut ni za foro. Redko kdo odpre, če pa že...so pa tolk zamorjeni pa zateženi...fej fuj. Sam tiste stare tetice so najs... še slikajo se z nami...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
mi smo se pa s sošolkami zmenile d si bomo nardile čopke al pa kitke, pa pegice narišemo na nos, pa zavihamo hlače (al pa če bomo mele kikle) pa damo drgačne štumfe gor, pa smo... DRUŠTVO PIKA ŠTUMF!!! (sicr ne vem kok bo to ratal ampk neki bo že )
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm se pa odločila, da bom anglček, ker krilca že mam pa un svetniški sij tut ... sam zdej pa rabim pomoč pr oblekci ... ful ne vem kako nej si nardim oblekco oz. kaj nej sploh oblečem, ker sm se zdej v zadnjem trenutku odločla, da dejansko neki bom ... Tko daaaa helpppp
Loh s kakršnimi koli idejami al pa slikcami ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
tiasha napisal/-a:Jst sm se pa odločila, da bom anglček, ker krilca že mam pa un svetniški sij tut ... sam zdej pa rabim pomoč pr oblekci ... ful ne vem kako nej si nardim oblekco oz. kaj nej sploh oblečem, ker sm se zdej v zadnjem trenutku odločla, da dejansko neki bom ... Tko daaaa helpppp
bela majčka.. belo krilce.. kako kronco al pa kej na glavo & krila..
ti bom jutr kako sliko nalimala, ker zdej lih vn šibam
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
jst bom tud anglček
bom mela bele vroče hlačke, najlonke, bele škornje, belo majčko, belo jakno, tko da pomojm da me ne bo zebl
ampak bo pa dost anglčkov letos
jst mam eno slikco kako zgleda sam jo ne znam pomanjšat
bom mela bele vroče hlačke, najlonke, bele škornje, belo majčko, belo jakno, tko da pomojm da me ne bo zebl
ampak bo pa dost anglčkov letos
jst mam eno slikco kako zgleda sam jo ne znam pomanjšat
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jauččč hudo
Sam mene mal skrbi, da bo mraz (ker bo baje spet sneg ) ... Jst tut sicer mam dve beli oblekci, sam sta tko fullllll poletni ... Tko da ... bom še vidla ...
Hvala za nasvete vseeno ... glede slikce pa ni panike
Sam mene mal skrbi, da bo mraz (ker bo baje spet sneg ) ... Jst tut sicer mam dve beli oblekci, sam sta tko fullllll poletni ... Tko da ... bom še vidla ...
Hvala za nasvete vseeno ... glede slikce pa ni panike
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Angel, če ti tole kej pomaga?
Drgač pa k sm bla jz še v vrtcu sta bla dva dvojčka (fantk&punčka) took huda indijančka.. Če najdem slikce, ti probam poskenirat al pa kej
Drgač pa k sm bla jz še v vrtcu sta bla dva dvojčka (fantk&punčka) took huda indijančka.. Če najdem slikce, ti probam poskenirat al pa kej
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Hehe, ma sm vedla, da bo neki s psom
Jao, hard one (kaj pa če nekam napišeš, da je kamela? al pa probaš nekak mu grbo narest - sam kako?.. )
Jao, hard one (kaj pa če nekam napišeš, da je kamela? al pa probaš nekak mu grbo narest - sam kako?.. )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
miikena napisal/-a:Hehe, ma sm vedla, da bo neki s psom
Ja itak. Sva čist obsedena s tem psom. Ne greva nikamor brez nje
Veš kolk zdele luštkano pančka! wiiiiii
Mogoče jo bom samo v eno manjšo belo majčko oblekla, pa gor napisala, da je to kamela. Če bo mogla grbo nosit, bo dobila živčni zljom ...
-
miikena - Cosmofrik
Kok ma dolgo dlakco ta peso? (da bi mu probala kao dlako tko pokonc postavt - kao "grba" )
Hehe, vem kok jo mata rada ja.. Sweet
Hehe, vem kok jo mata rada ja.. Sweet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov