Je normalno, če ženske žurajo in pijejo pri 40-ih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Zvezda Love
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezda Love » 22. Mar. 2007 6:48

Moram priznat, da sem se prav zamislila:

http://www.vecer.com/blog/v1/default.asp?kaj=2&blog=Neustavljiv&id=13015

Kaka neumnost, da nekdo zaradi ljubezni zavrže vse, kar mu je bilo prej fajn početi!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Mar. 2007 7:27

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 22. Mar. 2007 7:44

Men je pa to ful dobr, da se starejse zenske znajo dobr oblect & da se znajo met fajn in se zabavat.. ce ji tko sede, nej zurira.
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 22. Mar. 2007 8:29

Jaz imam eno prijateljico,ki bo avgusta stara 40 let.In ko sem brala opis,kot da bi njo opisoval.Zgleda zelo dobro,boljše kot marsikatera 20 letnica,oblači se da dol padeš,koža,lasje,nohti,zobje...
Je pa za njo zelo žalostna zgodba...ker ni mogla imeti otrok,jo je mož po 11letih zakona pustil in takoj našel drugo in ima z njo otroka.Dve leti je bila povsem na tleh,potem pa se je pobrala.
Aja razlika med tema dvema ženskama je,da se moja prijateljica ne napije,ampak ima mero.
Drugače pa ženska uživa,savne,izleti,dopusti,...ima pa enega prijatelj,vendar pravi,da ne bi več nikoli živela z moškim.
Tako,da jaz jo samo spoštujem in občudujem zaradi neverjetne energije in karizme,ki jo ima! :top:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 22. Mar. 2007 9:06

Jest bom rekla hvalabogu da se je spravla vn iz bajte, zakaj bi pa mogla bit zdej neki resna..ne glih to je narobe. Mogoče bi mogla sam omejit pijančevanje, da res ne bi zgledala kot 20-letnica..ampak usen ji prvošm da si da duška-v mejah normale :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Mar. 2007 9:32

podpis....seveda naj ostane vse v meji normale...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 22. Mar. 2007 10:34

blue eye napisal/-a:Jest bom rekla hvalabogu da se je spravla vn iz bajte, zakaj bi pa mogla bit zdej neki resna..ne glih to je narobe. Mogoče bi mogla sam omejit pijančevanje, da res ne bi zgledala kot 20-letnica..ampak usen ji prvošm da si da duška-v mejah normale :)

podpis. use lepo in prou sam meja mora bit :)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 22. Mar. 2007 11:56

Ja pa naj žura....prav je tako!!!Samo v mejah normale..ker poznam eno žensko ki je malce mlajša od nje(ločena in ma že mal večjega otroka)in ga žura s polno paro,saj prav tako ,ampak da se pol zapleta tam z 20 letnimi fanti pa nikakor ni prav...i folk jo včasih prav smešno gleda...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 22. Mar. 2007 12:26

tud mojedva tastaredva in njuna družba, imajo vsak vikend kako žurko (pikniki, rojstni dnevi, kar tako...) pa včasih jih potem zanese še v kakšen diskač kjer plešejo. parkrat sem bila z njimi in moram priznati da imajo 100x boljše žurke kot mi.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 22. Mar. 2007 12:34

veš kako je s tem?
eni 16-letnici tudi ni normalno, da jaz žuram pri svojih 20ih in še nekaj malega :P , kaj šele kera, ki ima 30let, ker to je pa že čisto preveč.
Vsak naj dela tisto, kar ga najbolj veseli. Če žensko pri 40ih veseli, da se ga vsake tok časa odklop v ambasadi, nej izvoli. Bolje to kot pa da je neka do konca depresivna ženska/mati ;)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 22. Mar. 2007 13:56

No pr men je tko, da se moja mami bliža 50im. In ženska ga žurira na polno, kar seveda ne podpiram, sploh zato, ker 3/4 časa sama zase skrbim, čeprav sm stara skoraj 16. Pa tud velikat pokliče ne itn. Tko da jst sm zato, da se ženske do 30. leta znorijo, pa pač, ko so starejše tja nekam do 40 let grejo kam plesa, za en dan, ne pa tko kt moja mami, k je tud po 3 dni ni. :?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 22. Mar. 2007 14:59

normalno je zlo relativno... ta ženska k jo robi opisuje ma pač svoja merila, če ji je fajn tko, prov... vsak bi moral met svojo mero, to že... samo očitno gre tuki za dvojna merila...
kar se tiče pa mame od Dead_kid: ko ženska postane mama, bi pomoje morala skrbet za svojga otroka vsaj dokler se šola... veš da lahko kdo tvojo mamo prjav socialni službi?
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 22. Mar. 2007 16:08

Ja, kaj? A deci gredo pa lahko ven, pa zarad tega ne bo noben napisu posta o tem in jim počastil celo temo na cosmotu (in mobisuxu ...)
Poleg tega pa če ta ženska nobenemu nič noče, ne vem kaj je pol narobe; vi boste delale po svoje, ona pa po svoje.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 22. Mar. 2007 17:27

Pa dejmo pustit folku da počne kar mu paše.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 22. Mar. 2007 17:35

Točno tako in nehjamo vendar ljudi ocenjevati in jih soditi po naših lastnih kriterijih.
O tem, kaj je za koga NORMALNO, pa sploh ne bi...
Pa kaj mislite, da se pri 30. ali 40. konča življenje?
tako je, kot je že bejbika rekla - vedno obstaja nekaj, kar se ti zdi nekaj nesprejmljivo, ko pa prideš sam do tam, pa vidiš, da je vse popolnoma enako, kot je bilo, samo več let šteješ...nekaj v tem smislu, no.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]