Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Men je pa najboljši italijanski komad Se bastasse una bella canzone od Erosa...
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Heh za Bolare...sm vedla da je neki narobe
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
**bonita** napisal/-a:Men je pa najboljši italijanski komad Se bastasse una bella canzone od Erosa...
men je tudi ta vsec ... Drugace pa Laura Pausini Vse od Strani amori, pa Ascolta il tuo cuore, potem Non C'e, Le cose che viv, Una storia che vale ... in se bi lahko nastevala
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Meni je pa zelo všeč Mia Martini.Njene pesmi so zelo mračne,zamorjene,sama žalost.Slutnja po smrti.No,pol je ona na koncu v realnem lajfu naredila samomor,
Meni so zelo lepe njene pesmi samo me pa totalno zamorijo,ko poslušam besedilo,
Meni so zelo lepe njene pesmi samo me pa totalno zamorijo,ko poslušam besedilo,
-
DG - Sramežljivka
men je zelo všeč elisa ...
pa zadnje čase anna tatangelo..res fenomenalna..
drugače sm od malega ful poslušala lauro p.
pa rada poslušam tudi stare it. pesmice...npr. gente di mare, sei belissima, maledetta primavera, sei nell' anima, se adesso te ne vai ..itd.
res lepe pesmice...
sam elisa..ej razturaa..!!!
vceraj 24. junija je imela koncert v Kp ..pa sm bila kar navdusena ...
pozdravček *
pa zadnje čase anna tatangelo..res fenomenalna..
drugače sm od malega ful poslušala lauro p.
pa rada poslušam tudi stare it. pesmice...npr. gente di mare, sei belissima, maledetta primavera, sei nell' anima, se adesso te ne vai ..itd.
res lepe pesmice...
sam elisa..ej razturaa..!!!
vceraj 24. junija je imela koncert v Kp ..pa sm bila kar navdusena ...
pozdravček *
¤All things happen with a reason¤
-
padalo - Komunikatorka
tonza napisal/-a:Ma kar koli veš o njem, o njegovem privat življenju, glasbi,... Bla bi ti ful hvaležna.
P.S.
Pred kratkim sem si zlovdala nekej komadov od NEK-a pa mi je še kr všeč, pa me zanima če veš še kj o njem?
TNX
Ja,njemu vsi govorijo,occhi di ghiaccio-ledene oči,ker ima tako lepe plave očke,
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Zaj že par dni skup poslušam NEK-a (pač tako razpoloženje) drugače pa mi je všeč tudi Tiziano Ferro pa Eros je itak car.
Mi lahko kdo priporoči kero pesem naj poslušam od Laure Pausini? Me prav zanima kakšne pesmi ma, ampak če grem zdaj sama iskat bom ziher eno ki ni najboljša našla.
Zaj že par dni skup poslušam NEK-a (pač tako razpoloženje) drugače pa mi je všeč tudi Tiziano Ferro pa Eros je itak car.
Mi lahko kdo priporoči kero pesem naj poslušam od Laure Pausini? Me prav zanima kakšne pesmi ma, ampak če grem zdaj sama iskat bom ziher eno ki ni najboljša našla.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
***Ally*** napisal/-a:jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Tra te e il mare
Come se non fosse stato mai amore
In assenza di te
Viaggio con te
Incancellabile
Una storia che vale
Vivimi
Se ami sai
Gente
Non c'e
Le cose che vivi
Come si fa
Bom kasneje še kakšno dopisala, če se mi bo dalo...
-
tonza - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
***Ally*** napisal/-a:jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Vivimi, Resta in ascolto, come se non fosse stato mai amore, fidati di me, strani amore, incancellabile, mi displace, la voce, anna dimmi si, volevo dirti che ti amo, tra te e il mare, anche se non mi vuoi, ricordami, una storia che vale, the extra mile, due innamorati come noi, 16/5/74,.... pa še bi jih lahko naštevala, te so mi najbolj všeč.
Kateri komadi od NEK-a so ti najbolj všeč?
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Se Io Non Avessi Te pa Se Una Regola C'e to sem ful dolgo iskala ker nisem vedla izvajalca pa ne prav napisat naslova pol pa sem jo pred par tedni našla in od takrat je skoz na winampu.
Zna kdo kaj italijansko? Jaz bi ful...sem bla na enem tečaju pa je blo bolj tak neresno tak da tudi odnesla nisem nič. Mi je pa zakon jezik.
Zna kdo kaj italijansko? Jaz bi ful...sem bla na enem tečaju pa je blo bolj tak neresno tak da tudi odnesla nisem nič. Mi je pa zakon jezik.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov