Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je najbolj všeč Laura Paussini, na njo me je pa navdušla tjaska, ko je skoz poslušala njene komade. Najboljši je pa La Amistad pa Se Fue.
Všeč sta mi tud Tiziano pa Eros Ramazotti.
Všeč sta mi tud Tiziano pa Eros Ramazotti.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, ubistvu bi lahk kr smotko citirala.
Nad Lauro sem se poleti navdušila iz istih razlogov - sam da men sta pa najbl všeč La solitudine & Viveme
Eros ma dost hudih komadov, od Tiziana mi je pa uno, kar poznam, čist ql
Aja, pa tega Biagia sm mal zlovdala za poslušat, ker me je firbec matru, k ga je Jochie skoz neki omenju, sam prvi vtis ni bil neki ful uredu.. Bi se mu mogla mejčkn bl posvetit ..
Nad Lauro sem se poleti navdušila iz istih razlogov - sam da men sta pa najbl všeč La solitudine & Viveme
Eros ma dost hudih komadov, od Tiziana mi je pa uno, kar poznam, čist ql
Aja, pa tega Biagia sm mal zlovdala za poslušat, ker me je firbec matru, k ga je Jochie skoz neki omenju, sam prvi vtis ni bil neki ful uredu.. Bi se mu mogla mejčkn bl posvetit ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
men so pa všeč: L. Pausini, V. Rossi, Nek, T. Ferro - par komadov, Eros - stari komadi, Anna Oxa,...no sej pa še bi se jih najdl, italijani mi majo na splošno dost dobro muzko
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jochie napisal/-a:miikena, daj mi napisi, katere komade si si zloadala, me prav zanima!
Non cambiare tu, Pazzo di lei, Convivendo, Non ci facciamo compagna, Sappi amore mio, Se io, se lei .. to mam zaenkrat ..
Pa ej, važn, da je teb ful všeč.
Različni okusi pač.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men je najbolša od italjanske muzke......Bolare...oooo....Caantare...ooooo
sej poznate....!!!...drgač sm mal čudn napisala sam sm si zapela pa pač po tem napisala
sej poznate....!!!...drgač sm mal čudn napisala sam sm si zapela pa pač po tem napisala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov