Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:lally, pevec lunapop cesare cremonini ima ze 2 samostojna albuma. priporocam!
il divo je pa kdo???
to je pa skupina 4 ''opernih pevcev'' ki pojejo v spanscini, italjanscini in anglescini... kokr ker komad...
men osebno super pesmi in zelo talentirani fantje...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
rabim nasvet, bi si zloudala kšne luškane pesmice, ampak ne maram tok poslušat moških vokalov.. tko da ženske pridejo v poštev! od laure pa elise mam vse pesmi, ki obstajajo, tko da tega ne rabim... bi blo pa ful lepo, če ma kdo kakšen nasvet kaj naj si zloudam (un piccolo amore je toooook sweeeeeet )
- tjaska
- Kofetarica
hvala vama
oxa mi ni všeč, ostale pa že hitim loudat! še kakšen predlog glede naslovov pesmi?
oxa mi ni všeč, ostale pa že hitim loudat! še kakšen predlog glede naslovov pesmi?
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Mina : Acqua e sale (v duetu s Celentanom), Brivido felino (isto v duetu), Vorrei che fosse amore . . .
Carmen Consoli: Confusa e Felice, Geisha . . .
Alexia: Dimmi come . . .
Loredana Berte : Sei bellissima, Non sono una signora . . .
Giorgia : Spirito libero, Come saprei . . .
Carmen Consoli: Confusa e Felice, Geisha . . .
Alexia: Dimmi come . . .
Loredana Berte : Sei bellissima, Non sono una signora . . .
Giorgia : Spirito libero, Come saprei . . .
- tjaska
- Kofetarica
no, zaenkrat sem ugotovila, da sta mi všeč anna tatangelo pa giorgia. ostali vokali mi niso tok všeč tko da si zdej pridno loudam pesmice..
aha, pa od annalise minetti mam šele eno pesmico zloudano (senza te o con te) in mi je kr všeč..
aha, pa od annalise minetti mam šele eno pesmico zloudano (senza te o con te) in mi je kr všeč..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov