Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Jochie napisal/-a:najnovejše (še ni javno!):
dvd biagia antonaccija s koncerta v milanu izide 30.novembra!
(ajoj, 23-25 novembra bom na dveh koncertih antonaccija v padovi, 5 dni zatem pa spet v italijo po dvd...ne more iziti en teden prej??? )
bogi, kaj prek interneta ga pa ne moreš naročit al kaj
drugače pa samo za inf - s tem tvojim biagiotom sem okužla še ene par ljudi,
smo vsi čist navdušeni
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tdy napisal/-a:Jochie napisal/-a:najnovejše (še ni javno!):
dvd biagia antonaccija s koncerta v milanu izide 30.novembra!
(ajoj, 23-25 novembra bom na dveh koncertih antonaccija v padovi, 5 dni zatem pa spet v italijo po dvd...ne more iziti en teden prej??? )
bogi, kaj prek interneta ga pa ne moreš naročit al kaj
drugače pa samo za inf - s tem tvojim biagiotom sem okužla še ene par ljudi,
smo vsi čist navdušeni
tudi biagio me je postavil vprašanje pred izidom zadnjega cd-ja, če mi ga ne more kdo poslati. pa sem mu odgovoril, da je poseben gušt, če narediš 200km v eno smer ter si med prvimi v trgovini ter med prvimi poslušaš cd!
to, da pa ste navdušeni nad biagiom, pa nisem dvomil!
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Jochie napisal/-a:
tudi biagio me je postavil vprašanje pred izidom zadnjega cd-ja, če mi ga ne more kdo poslati. pa sem mu odgovoril, da je poseben gušt, če narediš 200km v eno smer ter si med prvimi v trgovini ter med prvimi poslušaš cd!
kaj pa če bi ti ga sam biagio prnesu, a pol bi se odreku guštu??
-
Jochie - Cosmopsiho
tdy napisal/-a:Jochie napisal/-a:
raje ne, mi srce odpove!
-
Jochie - Cosmopsiho
raje ne, mi srce odpove!
-
Jochie - Cosmopsiho
raje ne, mi srce odpove!
-
Jochie - Cosmopsiho
POZOR, POZOR!!!
zaradi smrti v družini grem danes v Milano, kar pomeni, da se bom odpovedal dvem koncertom Biagia Antonaccija v Padovi 23. in 24. novembra!!!
Podarim 4 karte za koncert (po 2 karti za vsak datum) prvemu, ki mi napiše ZS. našel sem tudi nov hotel nekaj km izven Padove, kjer stane nočitev z zajtrkom samo 50€ na noč, Padova je pa tudi oddaljena od Sežane le 160km
če hočete torej doživeti lep vikend za kakšnih 200€ s svojo najdražjo osebo, mi napišite ZS s svojim naslovom ali tel.št., da vam karte pošljem po pošti.
ponudba je veljavna do danes do 12.00 ure, ker potem odhhajam v Milano, in bom karte podaril italijanskemu prijatelju.
zaradi smrti v družini grem danes v Milano, kar pomeni, da se bom odpovedal dvem koncertom Biagia Antonaccija v Padovi 23. in 24. novembra!!!
Podarim 4 karte za koncert (po 2 karti za vsak datum) prvemu, ki mi napiše ZS. našel sem tudi nov hotel nekaj km izven Padove, kjer stane nočitev z zajtrkom samo 50€ na noč, Padova je pa tudi oddaljena od Sežane le 160km
če hočete torej doživeti lep vikend za kakšnih 200€ s svojo najdražjo osebo, mi napišite ZS s svojim naslovom ali tel.št., da vam karte pošljem po pošti.
ponudba je veljavna do danes do 12.00 ure, ker potem odhhajam v Milano, in bom karte podaril italijanskemu prijatelju.
-
Jochie - Cosmopsiho
danes (oz. včeraj) je izšel dvd Biagia Antonaccija... seveda sem šel v Trst po njega, ampak ga še niso imeli!
naredil sem 400km za prazen nič...
no, jutri oz. pojutrišnjem ponovim vajo, seveda pa bom prej poklical, če ga imajo....
tole pa je screenshot iz dvd-ja!!!
http://jochie.moj-album.com/album/8615095/?os=10266724
naredil sem 400km za prazen nič...
no, jutri oz. pojutrišnjem ponovim vajo, seveda pa bom prej poklical, če ga imajo....
tole pa je screenshot iz dvd-ja!!!
http://jochie.moj-album.com/album/8615095/?os=10266724
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm mela nekoč na računalniku eno ful fajno pesem, na ktero sm se zdej čist slučajno spomnla in me že 2 dni muči, ktera je ta pesem. Fora je v tem, da se spomnem sam to, da vmes neki reče felicita (v refrenu, tak ful poudari to besedo) in ena ženska poje. Pa taka bolj hitra je. Joj ko bom znorela če ne zvem naslova! (zdej je namreč nimam več in si jo morm potegnt z neta). Če se ktermu kej sanja, nej mi prosim pomaga.
edit: ni treba, že veselo poslušam Comprami
edit: ni treba, že veselo poslušam Comprami
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov