Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
mene zanima izvajalc in naslov komada k je v reklami za fiat (se mi zdi) vem da med komadom reče meraviliosa creatura (ne vem če je pravilno napisano-najbrž ne, se mi ne da gledat v lovar)
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Anelise napisal/-a:ne, articolo 31 majo cist drugacno muzko k gemelli in mi niso vsec.. sicr pa so razpadli kako leto, dve nazaj :?
je pa tk, eden od gemellov je mlajsi brat j-axa :)
res je!
ima pa j-ax samostojni album (odlična zadeva), pa tudi dj jad nekaj miksa...
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Jochie napisal/-a:gianna nannini - meravigliosa creatura
no njo sem pa jest odkrila pred kratkim, lih zarad reklame, in mi ma tud druge pesmi še kar fine...
drgač pa irene grandi, zucchero
pa laura pausini, če že lih zapaše
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jochie napisal/-a:tdy, antonaccija poznaš???
Meni osebno je daleč najlepša njegova pesem Sappi amore mio. Morem priznat, da nisem fanica, ampak ko sem prvič slišala to pesem, sem si jo downloadala po hitrem postopku. Od italijanov pa so mi všeč še Brusco (Ti penso siempre za lahkotne poletne dni), Anna Tatangelo (Colpi di fulmine) in njen Giggi, Boccelli tud zapaše... Pa Ligabue- morem jih pohvalit, ker so mi superca. Sem yugo-rock opredeljena pa so mi kul, ker imajo podobne pristope, le jezik je drugačen... Zapeljivejši
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jochie napisal/-a:marilena, biagio ima najmanj 30 pesmi za downloadat po hitrem postopku!
ligabue pa je priimek pevca z imenom luciano. tudi dober rock. vasco rossi morda???
Ligabue je skupina, ne? Poimenovana po njem, ampak ni solist. Ima angažirano spremljevalno skupino,ne?
-
Jochie - Cosmopsiho
Marilena napisal/-a:Jochie napisal/-a:marilena, biagio ima najmanj 30 pesmi za downloadat po hitrem postopku!
ligabue pa je priimek pevca z imenom luciano. tudi dober rock. vasco rossi morda???
Ligabue je skupina, ne? Poimenovana po njem, ampak ni solist. Ima angažirano spremljevalno skupino,ne?
Ligabue je pevec s polnim imenom Luciano Ligabue, ampak kot umetniško ime uporablja svoj priimek, skrajšano pa Liga.
kar se njegovih spremljavalnih skupin tiče, se je njegova prva imenovala I clandestino, zadnja pa La banda, tako da je vedno nastopal kot solist.
če se prav razumeva, tudi Jan Plestenjak ima spremljevalno skupino, ki se verjetno ne imenuje Plestenjak!
-
Jochie - Cosmopsiho
Anelise napisal/-a:naj pesmi od biagia - po mojem izboru
che differenza c'e'
iris
ritorno ad amare
se io se lei
convivendo
kako si ti srečna, ker lahko narediš top 5! jaz bi še top 30 težko naredil....
čeprav moja najljubša je...Le cose che hai amato di piu'...se mi zdi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov