Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
no angel napisal/-a:Drugač pa, js fuuul iščem eno ita. pesem o kateri ne vem pravzaprav nič, edino kar vem je, da parkrat reče tole: il mondo diverso (možno je tud un mondo diverso). Pa ni od Le Vibrazioni! A se ti kej sanja ktera bi lahk bla??? Res je ful dobra, morm jo dobit!!
Juuuupiiiii, našla sm jo! Sm kr pisala mail na Štajerski val in so mi odgovorili, in sicer se gre za pesem Terra Promessa od Ramazzottija. Čeprav men ni jasno kak si nism skapirala da je bil to Ramazzotti, njega se pa res prepozna takoj.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
meni pa je najboljša italijanska pevka Laura Pausini pa zlo rada jo poslušam
-
no angel - Cosmofrik
Ojojoj kaj je pa tale mešanica vseh možnih jezikov? Jochie pa ti si že za časom ... lol, hec. Sej drugač pa obstajajo tud kake čist ql dance ita. pesmi, sam so itak večinoma priredbe, npr. kakšna Geordie od Gabry (al Gabri? sej ne vem ) Ponte.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
no angel napisal/-a:Ojojoj kaj je pa tale mešanica vseh možnih jezikov? Jochie pa ti si že za časom ... lol, hec. Sej drugač pa obstajajo tud kake čist ql dance ita. pesmi, sam so itak večinoma priredbe, npr. kakšna Geordie od Gabry (al Gabri? sej ne vem ) Ponte.
Da je mešanica vseh možnih jezikov, si napisala sama.
Če bi pa poznala besedilo, bi opazila, da je v refrenu nekaj besed v drugem jeziku, sicer pa nima veze.
-
no angel - Cosmofrik
Kaj bi zdej ti rada povedla? Js sm tle not našla: italijanščino, francoščino, nemščino, španščino in angleščino. Lahk da je še kej več, pa nism gledla celga besedila, ampak sam prvih par vrstic. Zakaj ti je torej smešno če rečem da je mešanica vseh jezikov? Tist kar si drugo napisala mi pa tud ni jasno, ampak dobr, ne bom zdej analizirala te pesmi ker mi je v bistvu čist vseen.
Zadnjič spremenil no angel, dne 22. Feb. 2008 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
no angel napisal/-a:Kaj bi zdej ti rada povedla? Js sm tle not našla: italijanščino, francoščino, nemščino, španščino in angleščino. Lahk da je še kej več, pa nism gledla celga besedila, ampak sam prvih par vrstih. Zakaj ti je torej smešno če rečem da je mešanica vseh jezikov? Tist kar si drugo napisala mi pa tud ni jasno, ampak dobr, ne bom zdej analizirala te pesmi ker mi je v bistvu čist vseen.
Ne se jezit, saj škodi lepoti!
-
no angel - Cosmofrik
Jochie kak si ti smešn Ne pustiš da bi kdo "smetil" tvojo temo, ha.
Zadnjič spremenil no angel, dne 22. Jul. 2007 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel - Cosmofrik
Js pa zdle zadnje dni skoz poslušam od Stadio - Sei tutto quel che ho in od Negramaro - Parlami d'amore. Mam kr na repeat. Sm si pa drugač zdej na novo naložla windowse in so mi šle vse pesmi v ..., sm jih sicer dost dala na mp3, ampak mi niti ta ne dela, tak da zdej loudam kot budalo, sm šla zdle čez celo to temo da kere fajne ne pozabim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov