Italijanska glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tonza - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
***Ally*** napisal/-a:Se Io Non Avessi Te pa Se Una Regola C'e to sem ful dolgo iskala ker nisem vedla izvajalca pa ne prav napisat naslova pol pa sem jo pred par tedni našla in od takrat je skoz na winampu.
Zna kdo kaj italijansko? Jaz bi ful...sem bla na enem tečaju pa je blo bolj tak neresno tak da tudi odnesla nisem nič. Mi je pa zakon jezik.
Jaz tud ne znam italijansko, ampak znam kokr tok špansko, tko da mal razumem tud italijansko, ker so si nekatere besede dokaj podobne.
Katere druge italijanske pevce/-ke pa še poslušate?
-
tonza - Sramežljivka
Mene zanima če kdo ve kaj tisti k bol spremlate italjansko glasbo, kaj je blo med Tizzianom Ferrom in NEK-om, vem samo da nej bi Tizziano reku neki proti Neku-u pa me zanima kaj?
Sm po netu gledala en intervju od Nek-a v španščini pa so ga vprašal o Tizzianu pa ni hotu kj velik povedat.
Sm po netu gledala en intervju od Nek-a v španščini pa so ga vprašal o Tizzianu pa ni hotu kj velik povedat.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
zdej ne vem če glih sm paše moje vprašanje: zanima me če ktera ve kje bi lahko dobila pesem Sie a gardaland, k jo skoz v gardalandu vrtijo pa mi je ful dobra. sam je nikjer ne dobim, zard enga komada pa tud nism šla cd-ja kupvat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
tonza napisal/-a:no angel napisal/-a:Non c'è od Laure Pausini je najboljša pesem sploh!
Ja, ampak so tud druge nekatere pesmi od nje dobre.
Ja to itak
Men je ful fajna ena pesem ko neki o Evropi govori, sam je že ful stara, pa ne vem kak je naslov pa kdo je izvajalec... Pa je res ful dobra, a ve kdo mogoč naslov??
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
je bedna
samo en bend mi je kokr tok ušeč
in to so Klasse Kriminale
pa od Los fastidiosov ene par komadov mi je ušeč
ostalo mi je sranje
samo en bend mi je kokr tok ušeč
in to so Klasse Kriminale
pa od Los fastidiosov ene par komadov mi je ušeč
ostalo mi je sranje
-
tonza - Sramežljivka
Na netu sm najdla da nej bi blo 21.10 koncert od Biagia Antonaccija, zdej pa me zanima če se bo to dal gledat prek neta. Ne znam glih italjansko ampak neki zastopm, tko da bi prosila koga k bol obvlada če bi kje prebral al se bo to lahko gledal prek neta.
Tle je pa link kje sm to najdla:
http://www.radioitalia.it/web/serataconRepliche.php
Tle je pa link kje sm to najdla:
http://www.radioitalia.it/web/serataconRepliche.php
-
tonza - Sramežljivka
Ej hvala. Sej enkrat sm že neki gledala prek neta, tko da bom preverla jutri.
Vem, tud tist koncert sm že gledala in mi je zelooooo všeč, prav tako sm gledala en koncert k je izšel tud na DVD iz leta 1999 (mislm da je iz tega leta), sej več jih pa nima, kajne?
Vem, tud tist koncert sm že gledala in mi je zelooooo všeč, prav tako sm gledala en koncert k je izšel tud na DVD iz leta 1999 (mislm da je iz tega leta), sej več jih pa nima, kajne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov