Igre na srečo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Uf, če bi jih zadela......ampak kaj ko je vedno ta če...no pa ČE bi jih slučajno....verjetn bi kar nekaj časa rabila da bi dojela, da se mi je to res zgodl....potem bi verjetn začela na veliko zapravljat ampak bi se, še preden bi denar porabila za čist za vsako bedarijo k bi jo vidla, mal umirila in se postavla na realna tla.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
kej bi podarila v dobrodelne namene.
Odsla bi studirat v ZDA.
kupla bi si laptop...
no, to spada tud pod trenutne zelje?
Odsla bi studirat v ZDA.
kupla bi si laptop...
no, to spada tud pod trenutne zelje?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Avto, staršem bi neki dala da bi hišo do konca nardila, pol bi se spravla v šoping po cujne, pa za nov let bi kam šla, pa v LJ bi si kupila stanovanje, al pa več stanovanij, da bi oddajala. Ostalo bi pa dala v sklade, delnice,itd. Na faks bi pa še zmeri hodila, ampak bi bol na easy...neb se tko sekerala kolk izpitov bi nardila, itd.
Ja, ja Maja...sanjej...
Ja, ja Maja...sanjej...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Kitten napisal/-a:majchy napisal/-a:pa v LJ bi si kupila stanovanje, al pa več stanovanij, da bi oddajala.
beres mi misli!
Zdj k vidm kolk lastnik stanovanje kjer sm jst not zasluž, kr jezna ratam...ka je to donos posel...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
to prevec sluzjo.najbl se splaca ce ze studiras da vzames nek kredit in si stanovanje kups tko da ga na konc loh se zmeri prodas in nisi nic v zgubi.tle pa sam placujes vsak mesec.
kups ene 5 stanovanj, oddajas in to je to no to da jih kups ko zadanes loto
kups ene 5 stanovanj, oddajas in to je to no to da jih kups ko zadanes loto
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Loto sam res včasih, ker nimam sreče pri teh igrah.
Dobila sem sam enkrat pa še to sam tolk da sem si povrnila za listek!!!
Dobila sem sam enkrat pa še to sam tolk da sem si povrnila za listek!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz pa igram tule pa tule... mogoce, nekega dne...bo kaj.. :D No, sicer sem na lotu ze zadela 6-ko, ampak kaj, ko pa je bila najmanjsa do tedaj...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
glede na to, da sva z mami pred kratkim dobile nekaj denarja (govorim v milijonih), je moje mnenje, da verjetno noben od vas ne bi nardil tega kar zdele govori.
Midve sva tut govorile, kok si bova privoscili, ja valda....... nc vec cunj nimava kiot prej, pa novega avta tudi ne, raje lepo sproti ziviva normalno, ne da gledas na vsak tolar, mal sva dale na banko... in to je to.
Res je, da nisva dobile tok kor je loto, sam mislim, da vsak ko bi dobil tolikooooooo denarja, bi fajn premislil kaj bi naredil, ne pa kr v 3 krasne kupovat ena stanovanja itd ...
Midve sva tut govorile, kok si bova privoscili, ja valda....... nc vec cunj nimava kiot prej, pa novega avta tudi ne, raje lepo sproti ziviva normalno, ne da gledas na vsak tolar, mal sva dale na banko... in to je to.
Res je, da nisva dobile tok kor je loto, sam mislim, da vsak ko bi dobil tolikooooooo denarja, bi fajn premislil kaj bi naredil, ne pa kr v 3 krasne kupovat ena stanovanja itd ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz bom tudi šla vplačat. če zadanem pa se mi tak spipa od veselja in umrem, pol pa bojo moji stari veselo zapravlali. če pa slučajno preživim pa je prvo kaj naredim to da grem na en VLKI šoping (cote, čevlji, itd.).
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov